La barca atracada

Un relat de: kukutxa (nana)

Aquella barca, era diferent. Aquella barca era d'aigua dolça, d'aigua salada, d'aigües amb temporals, d'aigües huracanades, d'aigües amb manegues… Però sempre estava atracada a la sorra.
Perquè era? Era una barca senzilla i blava i les dimensions eren ni grans ni petites. No era extremadament moderna ni de les noves i maques. Però tots els seus components estaven tan ben posats, que creava una sensació i una harmonia que la feien agradable, senzilla i fantàstica.
Dins seu tenia un compartiment ple de coses magnífiques que mai ningú podia veure, perquè estaven molt amagades. Dificilment les deixava veure. I perquè??

Aquella barca, tenia molts projectes. Volia anar a fer viatges per mar. Volia anar per tots els racons del món, conèixer civilitzacions i ports diferents i volia també ser barca d'algun pescador, per poder viatgar amb ell i per poder gaudir de la seva passió: el mar.

Però tenia por. No volia deixar-se veure. Es comparava amb les altres barques i veia que els pescadors volien barques més maques i sofisticades. Pensava, que es quedaria sola i que mai tindria el plaer que tenien totes de gaudir, juntament amb un pescador, dels viatges.

Però això si un dia, un pescador, la va veure i es va quedar maravellat pel seu color i per la seva forma. Aquell pescador noble de cor i amb un posat agradable, es va acostar a la barca i tot cofoi va decidir d'entrar. Això si, amb moltes traves ja que la barca no tenia res per pujar-hi així que fent un gran esforç, finalment, va poder pujar. Un cop a dins, el pescador es maravellà.
Aquella barca el deixà maravellat. Donava gracies per haver-la trobat.

La barca i ell van fer viatges per anar a pescar al mig del mar i sovint feien algun viatge a terres llunyanes per omplir la vista amb coses maravelloses.

Comentaris

  • Gracies pel relat.[Ofensiu]
    Bahía22 | 07-03-2006 | Valoració: 10



    Xut, molt maku el relat i sobretot, com a mínim en el meu cas, molt real. Però també has de pensar que la barca atracada potser tenia tanta por, que no va deixar entrar el pescacdor.
    De tota manera, gracies per oferir-me/nos akest relat, és realment un reflex del que sempre em dius i que tant em serveix. Gracies per tot.

    Tetim,

    bahia22

l´Autor

Foto de perfil de kukutxa (nana)

kukutxa (nana)

18 Relats

37 Comentaris

22374 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Mirem la foto i que veiem? Un paisatge cremat, de tantes coses i una planta que aguanta, malgrat tot.
A vegades no sé com poden sortir aquestes coses, que sé que jo després no m'acabo del tot de creure, perquè és molt dificil portar-ho a un mateix, i és facil escriure-ho i esxpressar-ho. Realment ho penso i escribin't-ho, en deixo constància, per després quan necessito llegir-ho, veig que realment ho penso i que m'ho he de creue.
Així sóc jo.
Sovint crec que em penso massa les coses i que somio molt però que seria aquest món sense els somnis? M'encanta, posar-me música a la meva habitació (bona música) estirar-me al llit, tancar els llums i els ulls i....... clash....... somiar. Inventar projectes, cercar opcions.

ANNA