Jo

Un relat de: Iona
Una de les taques menys gratificants de la meva feina, com a responsable de recursos humans de l'empresa on treballo, sempre ha estat la d'organització dels torns de vacances del personal.

Tenint en compte que l'any té tres-cents seixanta-cinc dies repartits en dotze mesos, increïblement pràcticament tothom vol fer-les durant el mes d'agost,. Les justificacions són variades, la majoria d'elles poc elaborades.

Que si el mes d'agost no hi ha casals d'estiu, tot i que tots sabem, que garrepa com és, sempre deixa els fills amb els avis. Que si la meva parella les fa a l'agost obligatòriament i llavors no les podrem fer junts, quan just fa uns mesos que s'acaba de separar. Que estic en un programa d'intercanvi de cases per vacances i només m'arriben sol·licituds pel mes d'agost. Que m'ha tocat un viatge en un concurs i només es pot gaudir durant aquest mes. O el que com soc la més veterana del departament, això em dona dret a escollir.

Per aquest motiu, vaig prendre la dedició de deshumanitzar aquesta decisió i ara ningú pot escollir quan fer-les. S'adjudiquen per torns rotatius.

Però quan dic ningú, no és cert del tot. Hi ha qui fa les vacances quan li dona la gana. A què no endevineu qui és?

Comentaris

 • Molt interessant [Ofensiu]
  PERLA DE VELLUT | 25-06-2022 | Valoració: 10

  Un relat amb intriga, en el qual llig que tu ets la protagonista. Pot ser?
  De tota manera està molt ben reeixit.
  Cordialment.

 • El dret d’escollir [Ofensiu]
  Aleix de Ferrater | 24-06-2022 | Valoració: 10

  Quan treballava, sempre escollia les vacances fora de l’estiu. L’octubre i el maig són mesos excel·lents. També les vaig demanar pel febrer, fet que em deixava gaudir dels espais i els hotels pràcticament buits, sense aglomeracions. Les massificació‘ns sempre m’han tirat enrere. Espero que enguany gaudeixis tu també d’unes bones vacances. Una abraçada.
  Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

72 Relats

280 Comentaris

22620 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona