Je sais que je t'aime

Un relat de: estel

No en tinc prou, en vull més i més, aquestes imatges, aquestes paraules, aquests productes multiplicats al quadrat que es fan infinits... que ja no sé si visc per estimar-te o t'estimo per viure, si subsisteixo per estar amb tu o si et necessito per subsistir, je sais que je t'aime.

Massa valent per lluitar contra les roques del meu escull, desafiant un dels meus grans béns, prou fort per enderrocar la meva ment però massa feble per deixar-te fer… je sais que je t'aime.

Va per tu, crec que et dec uns mots, uns versos, uns somriures, unes carícies, unes gràcies infinites per tots els dies que penses i comparteixes amb mi, una abraçada i el puny alçat ben alt, company de lluita, d'alegria, de por, de disbauxa, de temor, de sarau, de desconcert, d'agitació, de decepció, de tendresa i amor, company…je sais que je t'aime…

Comentaris

  • " Sé que t'estimo "[Ofensiu]
    kispar fidu | 26-11-2005

    i és que no em cal res més... Je sais que je t'aime i no necessito res més. Potser un bes, potser una carícia, però sé que t'estimo i que estaràs amb mi.

    ja no sé si visc per estimar-te o t'estimo per viure.
    Viure per estimar: és necessari estimar, però tot i que a vegades sembli que no poguem fer res més, penso que no hauríem de tancar els nostres somnis en estimar a una sola persona. No hauríem de basar la nostra vida en sols destijar-la. Però... què fàcil és dir-ho, oi? jejeje
    Estimar per viure: Per viure ens cal estimar! oi tant! Per tenir una il·lusió! Per ser capaços de somriure cada dia! Per desitjar que surti el Sol i sentir-ne l'escalfor dels seus rajos corrent pel nostre cos!

    Bé wapa, ja seguiré passant per aquí! (em sembla que mai hi havia passat... uo!)
    (Merci per la teva visita pel meu espai! jejeje)

    Que vagi bé!
    ens veiem!

    Gemm@

  • Sol_ixent | 16-11-2005

    Crec que aquest poema me'l puc aplicar a mi mateixa...

    Très bien!

  • Si tu sais que l'aimes...[Ofensiu]
    cassigall blau | 16-11-2005

    ...tu sais...beaucoup!

    feliçitats!

    Una abraçada

  • Sentiments al poder!!![Ofensiu]
    L'escriptor mediocre | 10-11-2005 | Valoració: 10

    Molt bé!! És molt tendre!! M'ha agradat molt!
    Je sais... très bièn! (S'escriu així?)
    Una abraçada!

    No t'aturis

    Juseph