El cart-EI

Un relat de: estel

He posat el cartell tort. Ningú s’ha estat de comunicar-mo ni jo m’he estalviat la resposta, ho he fet a propòsit. La classe de 4rt A ara té una mica més de sentit i vida. Sí, per anar de conjunt, està tort com el nostre país.

A mi em recorda als gronxadors aquells dels parcs on faig els cangurs, que ténen com dos seients i unes molles al centre i normalment sempre estan plens de nens grans. Sí, home, aquells que tenen un gronxador on el nen gras es queda al fons i el magre a dalt gairebé volant pels aires.

Doncs bé a ser això, a baix de tot hi ha el suposat govern d’esquerres i catalanista que ens volen fer creure, on hi ha molta butaca i molta pela, moltes consignes i pocs bons resultats. I a l’altra banda, hi ha la força de la magra joventut, que no duen el greix del poder ni la fama potser, però per les seves venes hi corra sang roja i rebel, esperança i resistència als constants atacs mediàtics i polítics, ja saben prou bé que no ténen suport des de dalt, però continuaran batallant i saltant fins que el gronxador s’iguali i tots tinguem els mateixos drets.

I de moment el nen creix i creix, i afronta la lluita i guanya petites batalletes, i el jutgen i marginen, i ell resisteix i organitza l’odi que cada dia creix i creix més, difón el missatge mobilitzant respostes. I ara el nen ja no juga amb el gronxador a volar pels aires, està escrivint a la terra que l’ha vist créixer, està fent créixer els fruits que veurà demà, ara una calçotada, ara un concert antirepressiu.

I continua creixent, no és gras però si corpulent. I té esperança, sap que venceran, i això és el que el fa més fort.

I el cartell continua tort, i la gent continua sent impertinent. Ells, com el nen gras, no saben quina història amaga el cart-EI.





P.D: faig publicitat--> aquest dissabte 11 de febrer, a les set de la tarda a la plaça Universitat, manifestació per l’autodeterminació. Acaba amb acte polític i actuació musical de'n Feliu

Però no s’acabarà aquí, la campanya continuarà engegada fins que per fi tastem el gust de l’ alliberament nacional.

Comentaris

  • FELIÇ 5è ANIVERSARI [Ofensiu]
    kispar fidu | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Roig | 10-04-2006

    Avui he tingut una sorpresa, navegant entre personatges i escrits. He mirat al cel d'aquesta terra i hi he vist un estel.
    He llegit el que deia i després m'he fixat com es veia, i de tot plegat el que més m'ha agradat:

    "no m'agrada la gent que s'enquadra dintre un moviment i/o organització i creu que ha de pensar com ho fan els seus"

    Aquesta és la millor forma de lluitar, posant en dubte tot el que veus, sense cercar el plàcid camí de les doctrines. Aborrint les modes abans d'hora.

    Segueix així

    lliure pensant

    -et continuaré llegint-