Impossible

Un relat de: Josoc

Diu que a partir d'ara podem ser amics... Jo l'he estimat molt, amb bogeria, apassionadament! Però ara l'odio, l'odio, l'odio! Mai em serà indiferent. Ho sé. Amics? Impossible! Si el tinc a la vora, l'abraçaré o l'esgarraparé, no li donaré fredament la mà. No podria. El vull ben a prop com abans o ben lluny per sempre. Què és això? Passió, odi, bogeria? És el que sento.




Comentaris

  • Passió amorosa i odi apassionat [Ofensiu]
    Unaquimera | 29-01-2011

    Igual que deies parlant de la gelosia, de passions també hi ha de molts tipus, o més ben dit, es poden entendre coses ben diferents a partir d’aquest terme genèric.

    En aquest microrelat, parles de la passió amorosa i de l’odi apassionat en un context en què la primera dóna pas al segon, com una mare engendra una criatura.

    Però altres personatges poden sentir-se apassionats en altres sentits... tot i que el factor comú sigui una certa bogeria... i si no, mira-t’ho aquí: Tarda de passió

    T’envio una abraçada de mitja tarda,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

120834 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.