Ikigaï

Un relat de: Magda Garcia
Sóc aquí. Caminant cap al bosc. Sortir de la virtualitat m'allibera de les pantalles. I com cada tarda des d'aquest últim confinament els colors groguencs i les fulles humides sota els meus peus units a un cel de proporció incommensurable em permeten copsar la realitat. I em somric a mi mateixa, gaudint d'aquest moment ikigaï.

IKIGAÏ.

La vida mereix ser viscuda.

I recordo la meva infantesa en aquests mateixos paratges ara que les lleis no em permeten sortir del municipi. De petita els meus pares. Ara un virus. Malgrat tot em sento viva i feliç de poder-me moure i respirar lliurement dins d'un espai circumscrit. I quan algú s'acosta cobreixo el meu nas i les galtes perquè la meva felicitat perduri cap endins sota la mascareta. L'última peça que m'he fabricat per no perdre gens ni mica la meva creativitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

146 Relats

487 Comentaris

38467 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.