Haikú: La lluna

Un relat de: Nastasia

Blanca llum de nit,
captiva del pou de somnis,
Perla que tremola

Comentaris

  • Molt bó el teu Haiku![Ofensiu]
    Arbequina | 09-06-2006 | Valoració: 9

    Ara que, tampoc és que sàpiga massa de haikus. Tan se val, a mi m'ha agradat molt.
    La lluna m'atrau l'atenció com poques coses d'aquest mon. He gaudit molt com la descrivies. És, sense cap mena de dubtes, una bella perla tremolosa.

    Una abraçada.

    Arbequina.

  • Guai![Ofensiu]
    cassigall blau | 27-02-2006 | Valoració: 10

    Qui m'ha ences la llum?
    Qui m'ha captivat la closca?
    la Marta/Nastasia

  • La lluna...[Ofensiu]
    silenci_fosc | 27-02-2006


    Llum que lluita contra la foscor, el fred i la solitud ...digne d'admiració.

    ;) preciós!


l´Autor

Foto de perfil de Nastasia

Nastasia

12 Relats

25 Comentaris

18087 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
data de naixement: 26/08/88
nom: Marta

Què anhela qualsevol ésser no indiferent al transcurs del temps? Aquesta pregunta retòrica necessita ser resposta per vosaltres. Jo penso que l'AMOR és allò que ens impulsa a seguir aquest camí incert que és la nostra vida.

Us escriuré tots els relats que han tingut un cert punt important, algun sentiment que necessiti recordar, al llarg dels meus 18 anys viscuts. Són pocs textos, però amb el temps esdevindran importants perquè, com m'ha demanat fa poc una persona, no deixaré mai d'escriure, perquè escriure és el millor mètode de dialogar amb un mateix, de conèixer-se, de saber què vol un realment, i sé que la meva consciència no se n'oblidarà mai.


"Quan no vulguis dormir perquè la teva vida real ultrapassa els teus somnis, només llavors sabràs que estàs enamorada"
Marta