Foscor?

Un relat de: Magda Garcia
Caminava alegrement. Al ritme de les seves cançons. Se sentia feliç. Passejant a l'aire lliure gaudint intensament de la seva música preferida.

I, de sobte, no va poder escoltar res més.

El seu mòbil va emmudir i la música va deixar de sonar. Els seus auriculars havien quedat muts i el carrer sumit en la foscor més absoluta. A l'uníson. Estava immers en el silenci i en la nit.

No obstant això ell, ni es va immutar.

Va continuar caminant, xiulant la mateixa cançó que havia estat cantussejant minuts abans. La coneixia a la perfecció. En lloc d'alarmar-se, cridar o perdre el control de la situació, va mantenir la calma. Va seguir com si res hagués succeït. Imaginant mentalment que tot seguia com abans de l'apagada. Va controlar perfectament la situació, reaccionant amb resiliència.

I, de sobte, tot va tornar a la normalitat.

La xarxa elèctrica i el seu mòbil van tornar a funcionar.

Cec de naixement havia après a viure dins la foscor. I el que ell havia anat taral•lejant i xiulant coincidí a la perfecció amb la música que tornava a sonar al seu aparell.

Foscor?

Quina foscor?

Comentaris

  • Connectats[Ofensiu]
    Magda Garcia | 12-09-2021

    Certament estem sols malgrat la ràdio o la TV ens acompanyen...gràcies per la valoració i el comentari. Cordialment.

  • Profund[Ofensiu]
    Sergio Solá | 12-09-2021 | Valoració: 8

    És curiós com estem desconnectats de la terra. Et trobes dalt d'una muntanya de matinada, sol, encens una ràdio i et tornes a sentir part del món, no et trobes sol. Em recorda a aquelles persones grans que deixen la tele encesa tot el dia encara que no estiguon a la mateixa cambra per sentir-se acompanyats.

  • Ceguesa[Ofensiu]
    Magda Garcia | 10-09-2021

    Us estic molt agraïda pel vostre comentari. Salutacions cordials.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

145 Relats

479 Comentaris

37420 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.