Folla com respira

Un relat de: Joan Ferrer Hernando

"Folla com respira", això ho digué mon el meu amic Ausiàs, convençut d'aquesta idea, i seguia diguent:"Les dones només les dones, soles tenen fixació pel sexe, saben molt de fer l'amor, per què creus que elles semrpe porten el preservatiu?".
En eixe moment li vaig contestar per dona-li una lliçó,estil femení (sinónim de aplicar la lógica):"Doncs per què nosaltres, lamentablement anem al que anem, i com les teves i les emves neurones no donen per més, les nostres xicotes han d'assumir la paperassa de fer també de les nostres mares".

Aquest noi, estava (i esta) convençut que qualsevol dona, quan té un xicot, automàticament ella pensa en quines mamamades li farà, en quines posicions es correrà ella millor, només sexe, segons ell.

L'Ausiàs ho deia per autoconvençers de que es la dona qui vol sexe a totes hores, quan en realitat qui el vol es ell a cada segon, clar, per què si no, ell sentirà molt culpable i brut, i ja que, es típic en un home llançar la culpa a altra persona, doncs la tira contra la persona més propera que té (no conta amb la seva intel·ligència), la dona.

Quant més ho diu més s'ho creu, quan vegeu un exemplar així sapigau que dintre seu només n'hi ha açò:semen.
Qui de veritat esta obsesionat es ell, i tots ells ( l'autor intenta curar-se), tan sols ho fan per què tenen una por molt infantil, reconeixer el que pensa i fa un mateix, proven de no aparentar que no son unes màquines sexuals (son altra cosa?), doncs nois, de sexe no només es nodreix una parella, aprengau a esser decents.

Per tant per evitar aquest deshonor, Ausiàs tendirà a desprestigiar a la dona, epr fer d'ella un esser diabólic, i ell, un angelet (què irónic!).

Un cop fet això, creurà haver deixat en mal lloc a la novia, per tal de no vore el seu propi penediment, vore aquest autoconvençiment es com anar al vore un espectacle d'striptease mental, mentre tu tens a la mà un manoll de bitllets que aniran a parar la tanga de la superintel·ligència masculina.

Dones, no s'amuïneu, agafeu un bon lloc, una beguda, alguma coseta per menjar i, avore el major espectacle del món!Els homes refirmant-se, interiorment, que son millors que el rei del porno Natxo Vidal (ja costa prou voler superar 28 raons en centimetres, totes cap a dalt), però exteriorment, son tan bons o més que el feixista fundador de l'Opus"Merda" Dei, Monsenyor JoseMaría Escrivà de Balaguer.

Dones, ja sabeu fins on arriben les vostres capaçitats, eprò es que ells, fan un grà massa!Quan estigau en aquesta situació, enrrecordeu-vos d'aquesta frase que us ofereixo:
"Qui molt soroll fa, menys en farà a l'hora de fer-ne".Es més:"Els que no van predicant, potser o segurament, son els millors en fer soroll, però no només soroll, a lo millor fan tempestes".





Comentaris

  • L'he rellegit i...[Ofensiu]
    vio18 | 11-11-2005 | Valoració: 10

    crec que hi ha molta duressa en les teves reflexions, encara que aquesta situació (per desgracia) es repeteixi constantment, no deixa d'haver-hi homes que no es comporten així, que tene seny.

  • L'he rellegit i...[Ofensiu]
    vio18 | 10-11-2005 | Valoració: 10

    em pareix que ets molt cruel amb els home sque fan això, de veritat, creume si et dic que alguns poden canviar, d'altres definitivament no, però els que poden cal ajudarlos no creus, dona'ls via lluire, e`ro la crítica és bona, continua observant, així aprendràs més.

  • FORTA CRÍTICA[Ofensiu]
    vio18 | 10-11-2005 | Valoració: 10

    Bona crítica, encara que una mica agresiva, potser ofenga algunes ments més conservadores, personalment a mi m'agradat, dona'ls canya!

Valoració mitja: 10