fent-la meva 2na part

Un relat de: totidolentot
Fent-la meva 2na part
La Ivet era una antiga amiga que li agradava gaudir de relacions casuals quan més rocambolesques millor. Feia temps que em proposava tenir rotllo. Jo li vaig comentar el cas de la Maria una noia que tenia sota control des que la vaig gravar mentre es masturbava i amb el xantatge de penjar-ho a les xarxes. (llegir 1ra part) Ja feia dies que estava planejant poder tenir un encontre entre tots tres, òbviament la Maria no sabria res. La Maria tenia 34 anys, morena, amb cara de nena però un cos que feia girar a tot-hom. I per mes dades la meva fillastra.
Aquella nit vaig gaudir com mai quan vaig portar la situació al límit, A la Maria la vaig sotmetre en un parc a prop de casa, portava ficat el vibrador que jo controlava a distància, i només li vaig deixar tenir l’orgasme quan la meva amiga Ivet va aparèixer del no res i es va unir a la festa. La Maria estava tant excitada que no es va adonar de la seva presència fins que va ser massa tard, jo li agafava les cames des del darrera ben obertes mentre la Ivet la va fer escórrer menjant-li el cony salvatgement. Poc després jo acabava a la boca de la Ivet i em deixava caure rendit sobre el cos de la Maria.
Com he dit la Maria no havia estat mai amb cap dona, de fet es va quedar confosa quan es va adonar que qui li havia menjat el cony era un altra dona. Ara restava recolzada en un arbre encongida i mirant-nos recelosament. Encara s’estava recuperant del orgasme, la seva respiració era accelerada i encara li venien de quan en quan espasmes residuals.
Ara tocava tornar-li el plaer a la Ivet, aquesta vegada però vaig proposar a la Ivet anar a casa meva i poder fer la nostra més tranquil·lament. Teníem tota la nit pel davant. Vaig agafar el cotxe estàvem a Sant Cugat i jo vivia a Terrassa. Abans d’entrar al cotxe em vaig percatar que la Ivet li havia tret el consolador a la Maria. El portava a la ma i se’l posava a la boca lascivament. Mentre això passava les vaig fer entrar al cotxe totes dues al seient del darrera, sabia que la Ivet aprofitaria la proximitat per ”jugar” amb la Maria.
La Ivet era una dona de mitjana edat que es conservava molt bé, cabell curt i rossa. Efectivament només entrar al cotxe, la Ivet es va acostar a la Maria demanant-li que la besés, La Maria girava la cara defugint aquella situació. Jo estava conduint, i per fer més amena la situació li vaig demanar ara a la Ivet que es fiqués el consolador dins seu, es va treure les calces i al cap de 10 segons el petit aparell estava a la seva cova. Després vaig donar el mòbil a la Maria perquè fos ella la qui a traves de la APP pogués jugar amb les vibracions i intensitats del vibrador. A través del retrovisor observava la escena, la Ivet li acaronava els cabells a la Maria mentre ella dubtava en posar en marxa el consolador. En veure el meu posat seriós a través del retrovisor la Maria es va veure obligada a prémer play. La Ivet va tancar els ulls per poder gaudir més de la sensació.
En el moment que la Maria es va veure empoderada li va canviar la cara, era evident que tenia ganes de revenja. Va posar l’aparell al màxim, la Ivet ja havia tingut 2 orgasmes i l’aparell continuava al màxim.
Finalment vàrem arribar a casa meva, la Ivet era multi-orgàsmica, no havia parat d’escórrer-s en tot el trajecte, ella però estava acostumada a portar el seu cos al límit i va gaudir el trajecte tot i que el cansament es feia palès en sortir del cotxe.
Vàrem entrar al ascensor però abans de pujar vaig ordenar a la Maria que es despullés. Volia que entrés a casa meva totalment nua. Un cop dins vaig agafar la Maria i la vaig lligar cara amunt a sobre de la taula del menjador, lligada de mans i peus, cames obertes i el cap penjant.
Vam deixar la Maria en aquella posició i la Ivet i jo ens vam dedicar a follar una bona estona, ella estava cansada dels orgasmes obtinguts en el cotxe però poc a poc es va anar posant calenta de nou. La Maria immobilitzada ho veia tot en primer pla, i seguia amb detall tots els nostres moviments. La Ivet m’estava cavalcant en el sofà d’esquena a mi mentre observava a la Maria, en aquell moment es respirava una connexió especial entre elles. Poc després la Maria va contraure els músculs vaginals convidant-me a escorrem amb ella i jo la vaig acompanyar, esgotada va repenjar la seva esquena al meu pit. La Maria continuava mirant-nos, jo li vaig obrir les cames a la Ivet perquè la Maria pogués veure el seu sexe encara amb el meu penis a dins.
Un cop relaxats ja estàvem a punt per poder gaudir d’aquell cos jove que teníem a la nostre disposició. Per començar li vam tapar els ulls. Acte seguit la Ivet es va posar davant de la seva cara mentre li acariciava els mugrons d’una forma gaire bé imperceptible, tot i així la Maria bellugava el dors cada vegada que notava la ínfima carícia de la Ivet. Mentre tot això passava el cony de la Ivet s’acostava cada cop mes a la boca de la Maria, de fet feia estona que la Maria ensumava el seu sexe i al contrari del que cabia esperar d’una noia que no havia tingut mai relacions lèsbiques no li va demostrar rebuig en cap moment.
El joc continuava, jo m’ho mirava des del sofà. Ara la Maria havia agafat uns glaçons i els hi acostava als mugrons amb la mateixa sotilesa que abans havien fet el dits. Al cap d’una estona però, va canviar la tàctica i li va començar a passar els glaçons de forma contundent, la sensació ara era molt diferent, gaire bé insuportable; a les hores la Ivet li digué que no li trauria els glaçons fins que no li proporcionés un orgasme amb la boca. Tot seguit va aixecar una cama i li va plantar el cony obert tocant els llavis, La Maria no s’ho va pensar ni un moment i va començar a llepar aquell cony com si li anés la vida. A la Maria se li girava feina, amb els orgasmes que havia tingut la Ivet no seria gens fàcil portar-la de nou al clímax.
Poc després jo em vaig sumar al joc, tenia el cony de la Maria al meu abast, li vaig obrir els llavis i els hi vaig mantenir oberts amb unes pinces. Ara tenia lliure accés al seu clítoris, vaig començar entrant dos dits a la seva vagina molt a poc a poc per anar accelerant el moviment fins que veia que començava a excitar-se. En aquest punt parava en sec i tocava lleument el seu clítoris amb un del glaçons, automàticament la seva vagina es contreia, al cap de pocs segons tornava a entrar dins del seu cony, vaig repetir la operació varies vegades. Mentre, la Ivet anava gaudint de les llepades i petites succions que li proporcionava la Maria. La situació era excitant però jo sabia que a la Ivet encara li quedava una bona estona per arribar al clímax.
En canvi la Maria anava boja per assolir el seu, cada vegada que estava apunt d’obtenir-lo el gel infringit a la zona més sensible del seu cos la portava al no res un cop i un altre. Amb tot però aquella situació de indefensió li agradava, era la primera vegada que practicava sexe a una dona, estava lligada i sotmesa als capricis d’aquell home que la feia experimentar sensacions extremes mai viscudes, definitivament gaudia d’aquella sensació. Aquell home però no en tenia prou, ara començava a furgar la entrada del seu culet verge. Sentia com un dit començava a entrar, tot just la primera falange, la sensació era estranya però combinat amb les carícies al seu clítoris era agradable. Poc a poc va anar entrant mes profundament, ara ja eren dos dits els que tenia en el meu interior.
Em sentia dilatada però potser no prou pel que va venir després. L’home em va ficar el seu penis de cop i un cop a dins va començar a follar-me sense cap dilació, jo em sentia posseïda, en cap moment vaig deixar de donar plaer a la Ivet, aquella polla entrava dins meu cada vegada amb mes violència, la Ivet s’estava corrent a la meva boca i jo vaig començar a tremolar com mai dels espasmes que em produïen per primera vegada la intromissió d’aquella polla al meu cul.

Comentaris

  • Seguiré [Ofensiu]
    Prou bé | 26-07-2022

    Ara la tercera i crec, última part!

    Amb total cordialitat

  • Pregunta[Ofensiu]
    kefas | 14-07-2022

    Què és un "penis de cop" ?