La Maquinista (darrer capítol)

Un relat de: totidolentot
La Maquinista (4) (Darrer Capítol)

La temporada d’esquí havia acabat, en Carles fins a les hores, havia estat fent feina temporera arreglant les pistes d’esquí, ara però es podia dedicar al camp. Tenia un tros no gaire gran però que li donava prou per a mantenir-se a través de la venta del farratge i ocasionalment blat de moro. El dia havia estat dur, estava endreçant els estris a la caseta i inevitablement li va venir al cap la sessió de sexe brutal que van tenir amb l’Anna dos mesos abans en aquella estança.
L’Anna havia agafat vacances per la qual cosa no havien tingut oportunitat de tornar a coincidir. Començava el mes de Maig i amb ell un canvi de temperatura notable. Després de la jornada, al migdia, el Carles va fer com sempre que li permetia el bon temps, treure`s la roba i estirar-se despullat darrera de la caseta per fer una bona becaina.
L’Anna sempre aprofitava les vacances per fer algun viatge amb la seva germana bessona. Aquesta vegada havien estat durant gaire bé dos mesos viatjant al nord d’Europa. Durant el viatge aprofitaven per posar-se al dia ja que l’Eva vivia a Barcelona i es veien en comptades ocasions.
L’Anna dubtava, però ja de tornada es va animar a explicar a la seva germana la darrera experiència sexual viscuda amb el Carles. L’Eva se’n feia creus, mai s’hagués imaginat que la seva germana tingués aquestes tendències masoquistes, tanmateix, mentre l’Anna es recreava amb els detalls, l‘Eva mostrava mes interès i fins i tot li va verbalitzar que tota aquella història l’estava posant d’allò més calenta.
Els dos darrers dies de vacances l’Anna va convidar a la seva germana a casa seva a Ribes.
En acabar de sopar, les dues germanes, engrescades i una mica begudes, planificaven entre riures el que ferien el dia següent, de sobte li va proposar a l’Eva una juguesca que ja havien fet en moltes ocasions aprofitant que eren dues gotes d’aigua.
L’Anna sabia que en Carles estaria treballant al camp i van acordar fer-li una visita. L’Anna sabia que la seva germana era sexualment tant o més activa que ella, amb tot, li va recordar que en Carles era especial i que probablement hauria d’estar disposada a traspassar límits.
Al cap d’una estona d’haver-se estirat a la gandula, en Carles es va endormiscar. El sol escalfava el seu cos, definitivament era el millor moment del dia. Només tancar els ulls li van venir les imatges de l’Anna sotmesa al seus capricis. Malgrat estar adormit l’excitació es va fer evident al seu penis.
Estaven a punt d’arribar, de fet ja divisaven de lluny la caseta, s’havien vestit esportivament, pantaló curt, sabatilles i unes camisetes cenyides que mostraven per partida doble uns cossos ben formats, els cabells recollits amb cua de cavall les convertia efectivament amb dues gotes d’aigua.
i.. va ser l’Eva la qui es va trobar aquell tros d’home, totalment nu, les mans creuades sota la nuca i mostrant el seu sexe en plenitud. Poc després apareixia la seva germana. L’Eva però li va fer gest de silenci; l’Anna a les hores es va quedar al marge recolzant-se a la cantonada de la caseta mig amagada, observant.
L’Eva es va despullar, la seva voluptuositat es va ajupir al costat d’aquell home per poder accedir al seu sexe, aquest bategava com si tingués vida pròpia, el va estar observant una bona estona, va acostar la seva boca i el va besar, tot seguit va embolcallar el tronc amb els seus llavis mentre la llengua llepava.
Va obrir els ulls i va veure la qui creia era l’Anna, mai havia tingut un despertar tant excitant. Va desplegar les mans del seu darrera i li va agafar la cara mentre els ulls de la noia el miraven, en cap moment va deixar de xuclar i llepar aquell tronc de carn. Al cap d’uns minuts es va desfer de les mans del Carles per poder-lo cavalcar. Un cop superada l’entrada del gland va flexionar les cames lentament fins haver engolit el membre totalment. A les hores, es va desfer el nus del mocador que li aguantava la cua i sense dilació li va lligar les mans a la part posterior de la gandula.
L’Anna, es masturbava mentre guaitava a la seva germana follant-se al Carles.
Al Carles li va sorprendre la determinació d’aquella noia, ell però es deixava fer, de fet poca cosa podia fer si no gaudir del moment.
L’Eva va incrementar la velocitat i profunditat de la follada i al cap d’uns minuts tots dos s’escorrien. Ell continuava lligat de mans, l’Eva va desaparèixer per un instant però ben aviat va tornar engrescada per jugar altre cop amb el seu penis.
Hòstia, va mussitar en Carles no li donava ni un instant de descans.
Amb tot el Carles es va fixar en un detall, la noia portava altre cop la cua lligada amb un mocador semblant amb el que l’havia lligat feia pocs minuts.
Era el torn de l’Anna, estava excitada en haver contemplat a la seva germana copulant amb el Carles, ara el tenia allà estès i rendit, sense dubtar-ho va agafar aquella flaccidesa amb la intenció de convertir-la altre cop en instrument de plaer.
Aquest vegada les carícies eren més subtils però de mica en mica el penis es va engrandir, a les hores l’Anna es va acostar al cap del Carles, va agafar el seu mocador i li va tapar els ulls.
El somriure d’en Carles deixava clar que acceptava de bon grat aquell joc. Al cap d’uns segons va notar com l’Anna el cavalcava, aquesta vegada però amb una suavitat que gaire bé el desesperava, notava com la humitat i calidesa del sexe de la noia fluïa al llarg del seu tronc.
Notava com les seves mans feien pressió sobre el seu pit per poder escalar lentament i deixar-se anar cap a vall a càmera lenta. En Carles es començava a desesperar i a pujar de forma frenètica la seva pelvis per poder notar una follada més intensa, a les hores l’Anna sortia d’ell, volia deixar-li clar que aquest cop era ella qui manava. Quan ell s’assossegava ella tornava a clavar-se el sexe i a gronxar-se de forma encara més lenta. Amb aquesta coreografia l’Anna va arribar a tenir dos orgasmes, en Roger estant a les fosques notava mes intensament com la vagina de l’Anna es contreia, ell avui seria obedient ja tindria temps de venjar-se va pensar.
Tot d’una l’Anna va començar a follar de forma gaire bé agressiva, finalment el Carles estava a prop d’obtenir el seu desitjat orgasme.
Els gemecs de l’Anna es barrejaven amb els del Carles, les mans lligades al seu darrera impedien fer res, malgrat això la cadència de moviments dels dos es compassaven i acceleraven en sincronia.
Mentre en Carles s’escorria l’Anna no va fer cap moviment, i quan el Carles va començar a parar va ser ella la que va reiniciar la follada novament, lenta però sense treva.
En aquell precís moment, el Carles va notar la presencia d’un altre cos just a sobre del seu cap, el inconfusible aroma d’un altre cony li va arribar irremeiablement, els llavis vaginals van anar a trobar la seva boca, i ell va començar a llepar.
Els dos cossos es movien com si fos un, malgrat sentir-se un simple objecte sexual la situació el va excitar de nou i el seu sexe es va recuperar plenament.
Els gemecs de les dues noies van augmentar progressivament fins que passats uns minuts es van escórrer gaire bé al mateix temps.
Ell encara no s’havia corregut quan li van treure el mocador dels ulls, quan la vista es va adaptar a la lluentor del sol, va veure com dues noies es dedicaven a llepar el seu sexe, dues boques avides que en poc temps el van dur a explotar en un orgasme brutal.
Quan les dues cares es van girar cap a ell, es va quedar de pedra. Per partida dobla.
I les dues, en aquell moment i amb un somriure trapella li van dir.... Per molts anys Carles ¡¡¡

Hòstia es veritat.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer