fent-la meva 3ra part

Un relat de: totidolentot
Fent-la meva 3ra part
Havien passat uns mesos després d’aquell encontre on la Maria la meva fillastra, va experimentar una sessió bondage juntament amb la meva amiga Ivet. Quan ens vam tornar a veure va fer-me explícit que li havia agradat, que ho trobava a faltar. Tot aquest temps jo havia estat de viatge per feina i per tant no havia coincidit ni amb ella ni tampoc amb la meva parella (la seva mare).
Així doncs vaig considerar que ja no em feia falta tenir-la amenaçada amb penjar a les xarxes un vídeo seu masturbant-se, de fet la vaig veure tant conformada amb la seva condició, que davant d’ella, vaig eliminar la gravació. Això va passar mentre jo estava a casa de la seva mare, ella estava a la cuina preparant el sopar i jo després de eliminar la gravació em disposava a prendre una dutxa. Mentre la mare restava a la cuina la Maria va entrar sigil·losament al lavabo, jo en aquell moment acabava de sortir de la dutxa, ella en un gest clarament submís se’n va plantar de genolls davant meu disposada a fer-me una mamada, em moria de ganes però vaig contenir-me i li vaig dir que fotes el camp d’allà immediatament. Era una qüestió de posicionament davant de la seva voluntat, qui marcava quan i com era jo no pas ella, tot i que haig de reconèixer que aquella situació em va posar calent de mala manera.
Un cop sopats vam estar veient la tele una estona tots tres fins que la mare i jo vam decidir anar al llit. Feia dies que no tenia sexe amb la meva xicota i aquella nit vam aprofitar-la al màxim. Entre el temps que portava sense follar i lo calent que em va posar la seva filla a la dutxa, jo estava mes motivat que mai, aquella nit els crits de la mare i els meus gemecs segur que van posar a la Maria calenta i gelosa.
Al dia següent jo lliurava de la feina, la meva parella se’n va anar a treballar i jo em vaig quedar sol amb la Maria ja que ella treballava online des de casa.
Em vaig despertar tard, sabia que la Maria estava a casa i li vaig enviar un WhatsApp.
- Deixa el que estiguis fent i ves cap a la dutxa ¡¡
Al cap de pocs segons vaig escoltar com brullava l’aigua, uns instants després vaig aixecar-me i vaig entrar al lavabo. El seu cos menut però molt ben proporcionat estava vestit de sabó des de la seva cabellera negra i llarga fins els seus peuets deliciosos. Quan vaig entrar es va quedar expectant esperant la meva reacció, jo li vaig ordenar que tanqués el pas del aigua, vaig entrar, ella gairebé no podia obrir els ulls, de fet els va haver d’acabar tancant perquè no li entrés sabó. La vaig posar de cara a mi contra la paret i la vaig començar a masturbar. Els meus dits fregaven el seu sexe amb voracitat, tant aviat estaven fregant el seu clítoris com entrant dins de la seva cova. El sabó facilitava la labor, ella tancava les cames en notar la escomesa però jo li ordenava un cop i un altre que les obrís al màxim. Després la vaig girar de cara a la paret i vaig atacar des de darrera, vaig continuar treballant el seu sexe, ella estava aproximant-se al orgasme, a les hores vaig pujar lentament fins encarar dos dels meus dits en el seu cul, vaig entrar a poc a poc però sense fer-me enrere en cap moment, la seva excitació i el sabó facilitaven la feina. La Maria havia descobert feia cop el plaer que li proporcionava la intrusió en aquella zona. Va treure el culet en fora per facilitar-me el moviment. Ara ja eren tres els dits dins del seu cul, ella començava a gemegar i a demanar més. Li vaig treure els dits i la vaig tornar a girar cap a mi, la seva mirada ho deia tot, em demanava que la follés necessitava sentir-se envaïda de nou. En aquell moment vaig engegar la dutxa i vaig seleccionar el raig amb més pressió, vaig esbaldir-li el cos, ella va poder finalment obrir els ulls del tot, a les hores li vaig aixecar una cama que vaig sostenir amb la meva espatlla, tot seguit li vaig aplicar aquell raig que semblaven fines agulles directament al seu sexe obert, ella pràcticament no podia moure’s, em mirava de forma intensa, suplicant i gaudint a l’hora, jo anava movent el sortidor fins que va obtenir un orgasme bestial, jo no vaig cedir i vaig continuar aplicant el raig fins que vaig notar com començava a tremolar de nou fins assolir un segon orgasme encara mes intens que el primer.
Les cames van cedir i la vaig deixar anar lentament fins quedar asseguda al terra.
Jo estava a punt de rebentar, sense donar-li temps a recuperar-se faig follar-me aquella preciosa boca, ella em mirava mentre jo envestia, em vaig escórrer dins seu i ella no va deixar de succionar fins que vaig sortir d’ella.
Vaig seurem al seu costat ella es va abraonar entre les meves cames mentre amb un fil de veu em deia, gràcies.

Comentaris

  • Correcció [Ofensiu]
    Prou bé | 26-07-2022

    Erotisme

  • Fent-la teva[Ofensiu]
    Prou bé | 26-07-2022

    Quanta activitat i això que el protagonista ja no és un jove amb les hormones desbordades!

    Bons relats quant a estil i redacció! Bon nivell d'heroisme!

    Ja ha acabat?

    Amb total cordialitat