Fent-la meva (darrera capitol)

Un relat de: totidolentot
Fent-la meva -Darrer capítol (Recomano llegir capítols anteriors)

Finalment, com no podia ser d’altre manera vaig deixar la relació amb la meva xicota. En cap moment li vaig comentar la relació que mantenia amb la seva filla, la Maria, una relació que havia sorgit de forma accidental però que es va anar reforçant per la necessitat de voler dominar aquella criatura insolent i malcriada. Ara però, la filla estava totalment abduïda, només esperava que em comuniqués amb ella per ordenar-li qualsevol animalada que se’m acudis.

(Ella)
Malgrat els 34 anys tinc una aparença jove, alguns me’n posen 25; podria dir que fins ara he viscut sense problemes i certament en ocasions fins i tot m’he aprofitat de les circumstancies, no gaire responsabilitats i vivint al dia a dia sense preocupar-me del meu futur i menys de la meva autonomia. Fa un any vaig deixar el meu xicot i ara estic vivint amb la mare. A casa vaig conèixer el qui era la parella de la meva mare, en Pau. Jo anava a la meva tot i que ells insistien per que col·laborés amb les feines de casa , jo la veritat es que passava de tot.
Les coses van canviar arrel del xantatge que em va fer en Pau (veure capítols anteriors), des d’aquell moment el meu jo va patir una metamorfosi absoluta. El meu sotmetiment al Pau va ser en principi forçat per la amenaça del xantatge però un cop vaig poder experimentar el seu poder i les seves fantasies, vaig caure en la seva teranyina i ja no me’n vaig poder alliberar. Les circumstàncies però van portar que el Pau deixés a la meva Mare, ara ell vivia a casa seva i jo continuava vivint amb la mare. Acostumada a veure’l cada dia, frisava per que arribés el cap de setmana per sotmetrem a la seva voluntat. Jo treballava des de casa i el divendres a la tarda em va escriure un whatsApp explicant quins plans tenia per a mi.
Era ple hivern, divendres al vespre, vaig agafar el tren, seguint les seves instruccions portava només l’abric i totalment nua per dins, vaig passar tot el viatge mirant a banda i banda per por de que algú se’n adonés. Vaig arribar al destí i em vaig adreçar cap a la direcció que ell m’havia indicat. Estava en un barri desconegut i fosc, havia arribat una mica d’hora i vaig començar a posar-me nerviosa. Uns minuts mes tard les llums d’un vehicle em van enlluernar, la furgoneta va parar al meu costat. La dona que el conduïa em va dir pel meu nom i tot seguit em va convidar a pujar. En aquell moment vaig rebre un missatge del Pau.
-Relaxat i gaudeix del passeig ¡¡
Tot seguit la noia em va ordenar passar al darrera. La cabina era espaiosa i estava completament buida, tant sols una manta al terra. Malgrat la calefacció feia fred, la dona va parar la furgoneta i va passar al darrera amb mi.
Em va acaronar la cara, - hola bonica, i ja no va dir res més.
Em vaig deixar tapar els ulls i tot seguit em va treure l’abric, em va estirar a sobre de la manta, el fred va fer presa de mi, aquest fred es feia encara mes evident als mugrons però sobre tot al meu cony que com no podia ser d’altre manera ja estava humit i aquest fet em diluïa els dubtes de si continuar o no, encara estava a temps d’escapar però definitivament aquell joc el volia jugar.
De sobte els portons es van obrir de bat a bat, el fred va entrar a raig, vaig notar amb el sacseig com pujaven a la cabina fins a quatre persones, instintivament em vaig arraulir per tapar-me, no vaig sentir cap veu que m’indiqués i si els qui havien entrat eren homes o dones, molt probablement formava part del joc. Van tancar els portons i la furgoneta es va posar en marxa, tot seguit vaig notar com amb fermesa m’agafaven de les mans i els peus i estiraven de les extremitats deixant exposats tots els racons del meu cos.
Mans gèlides però suaus al tacte, ara podia intuir que al menys la majoria dels convidats eren dones. Jo tremolava de fred però elles no van cedir, a les hores vaig notar com les quatre extremitats eren lligades en creu a les parets de la furgoneta. I va començar el joc....
Vaig sentir el fregament de roba al treure’s els abrics, ara l’habitacle ja s’havia escalfat, la furgoneta continuava en moviment, de cop em van alçar dels malucs i van ubicar el que suposadament eren els seus abrics a sota dels ronyons, en conseqüència les cames i braços encara es van tensar més. Després, el no res, sabia que estaven al meu costat, sentia les seves respiracions i algun somriure apagat, jo em desesperava movent el cap a banda i banda per intentar esbrinar les seves intencions, així van estar uns minuts que se’m van fer llarguíssims. De sobte però delicadament em van posar uns taps a les orelles i després uns cascs, conseqüentment la meva ceguesa va ser absoluta al no tenir tan sols el referent auditiu.
Ara tota jo era tacte, només sentia la meva respiració com si estigués submergida dins l’aigua, van deixar passar uns minuts, la meva respiració es va anar calmant, estava relaxada.
El primer contacte va ser com una fiblada, els meus peus eren acariciats a quatre mans, les terminacions nervioses eren autopistes que arribaven al meu cervell assaborint cada petit moviment, sobtadament van deixar de tocar-me, el meu cor havia agafat embranzida i ara es sentia orfe, a mi em va sortir un petit gemec i la paraula, més...
Després un altre fiblada, dues boques recorrien el meu coll banda i banda. Altre cop el meu cos panteixava, ara els impulsos elèctrics anaven directament al meu sexe. I una vegada més, el res absolut, sense veure-hi ni sentir res que no fos a mi mateixa, anhelava contactar de nou amb l’exterior. Cada mil·límetre de la meva pell s’havia sensibilitzat fins al punt de que al cap d’una estona vaig notar la proximitat d’uns llavis acostant-se a la meva boca i uns altres al meu cony. Es mantenien a pocs mil·límetres de mi, eren com depredadors al aguait per atacar, i jo estava preparada per ser la presa. L’atac es va fer esperar però va arribar, uns llavis molsuts i una llengua decidida van envair la meva boca, jo vaig correspondre a la seva intrusió de la mateixa manera, em besava des del darrera, les nostres llengües van explorar tots els racons, van ser uns minuts meravellosos sentint el xocar de les nostres boques per finalment i mossegant-me el llavi inferior va anar separant la seva cara de la meva fins a fer-me un petit tall al llavi, vaig acceptar el dolor. M’estava llepant la ferida quan l’altre boca va atacar el seu objectiu, el meu clítoris, les xuclades eren intenses sense dilacions, volent obtenir un orgasme el més aviat possible. Vaig començar a tremolar tota. Degut a la falta de control del meu cos notava el fregament de les lligadures als canells i als turmells, l’èxtasi s’enfilava com un coet, començava a tenir espasmes quan de cop i volta, tot es va aturar; un llarg noooooo va sortir de la meva boca.
Com a resposta em van ruixar amb aigua per tot el cos, i ara tremolava però de fred. Aquelles mans i boques van està jugant amb mi durant hores sense deixar-me escorre en cap moment. Sabien en tot moment en quina fase estava la meva excitació per tal de portar-me a dalt de tot però sense deixar-me acabar. Jo estava exhausta però calenta al màxim.
Es va aturar la furgoneta es van obrir els portons i van marxar.
La conductora em va treure el mocador dels ulls i els taps de les orelles, em va tapar amb una manta i em va començar a deslligar.

(Pau)
Tenien ordres molt concretes, volia que durant tres hores la Maria experimentés la excitació al màxim. Eren conegudes de la meva amiga Ibeth, dones que coneixia i que de quan en quan s’ajuntaven per fer alguna festa lèsbica.
Per tant eren dones experimentades en el cos femení i quan els hi va proposar el joc van quedar encantades de col·laborar-hi.
Vaig poder visionar tot el que li van fer a través de watssap, era al·lucinant veure la Maria com un vegada i un altre estava a punt d’arribar al clímax i gràcies a la experiència d’aquelles dones i tot i la seva excitació tot quedava en no res en qüestió de segons. En la gravació es veia en detall el seu cony xop com s’obria i es tancava demanant la darrera carícia que mai va arribar.

Van trucar el timbre de casa, sabia qui era, vaig demanar a la conductora que la acompanyés fins al ascensor i un cop allà li tragués l’abric, se’l podia quedar.
Vaig obrir la porta de casa, eren les quatre de la matinada i vaig deixar el pis a les fosques.
Des el dormitori vaig sentir com tancava la porta, gaire bé no li sentia la veu, era una veu tremolosa, - hola ? on ets ?... arrossegant els peus va anar cap el menjador, després vaig sentir com anava a la cuina i s’omplia un got d’aigua. Va entrar al lavabo, i aquesta vegada va obrir la llum, va asseure`s al lavabo i després es va dutxar.
Jo estava estirat al llit, despullat, ella molt a poc a poc es va posar a sobre meu, em va agafar el penis i se’l va ficar a dins, ella continuava lubricada, va entrar molt suaument fins al fondo.
Em va demanar que siusplau em quedés quiet, ella anava entrant i sortint com si fos a càmera lenta, i a la tercera penetració va a començar a tenir orgasmes un darrera l’altre, jo havia de fer esforços per no accelerar el moviment, però per altra banda sentia les seves contraccions vaginals com mai. Vaig arribar a comptar-li fins a vuit orgasmes, i tan sols havien passat cinc minuts, jo em mantenia ferm i quiet molt quiet per que fos ella la qui portés el ritme que desitjava. Va tenir dos orgasmes més, en el darrer, el seu cos va convulsionar, i es va desmaiar
a sobre meu, amb tot encara sentia les seves contraccions com si el seu cony no formés part del seu cos.
Vaig sortir d’ella, jo no havia acabat però m’era igual. Vaig anar al lavabo a buscar una tovallola mullada per reanimar-la, quan vaig tornar ella ja havia obert els ulls. Jo em vaig estirar vora seu, ella va reptar cap el meu sexe, la seva boca va començar a succionar el meu penis mentre la llengua jugava amb el meu gland, en aquell moment ella va tornar a gemegar, jo no la vaig tocar en cap moment però, sorprenentment era tal encara la seva excitació que el seu clímax va arribar quan jo em vaig escórrer.

Comentaris

  • Darrer capítol [Ofensiu]
    Prou bé | 13-09-2022

    En aquest relat descrius una experiència de voltatge alt. No crec que m'agradés viure-la, però m'ha agradat llegir-la

    Amb total cordialitat