Ets l'home de la meva vida

Un relat de: cabopolonio

Els teus llavis carnosos em besen el cos sense cap límit, em fa sentir com mai...em dius que m'estimes i jo em quedo extasiada quan em dius aquestes paraules i t'abraço amb força pensant que potser ets un somni , i no ho ets.Estàs aqui amb mi , al meu costat.
Quins moments tan preciosos quan fem l'amor..com ens fonem en una sola persona i ens convertim en els amants perfectes.I espero estar tota la vida gaudint de tu, de la teva passió, del teu amor.
I no em puc sentir millor , sento que sóc feliç i que no hi ha res que ens pugui separar, res menys la mort.
I sóc jo que des de fa uns mesos que no estic bé , la mort s'apropa sense tu saber-ho i només aprofito al màxim tots els moments amb tu i gaudeixo de la teva felicitat.Només espero que tu no canviïs i segueixis sent com ets , jo estaré bé allà adalt i et cuidaré , tu troba la felicitat sense mi.

I ja s'em marquen els ossos i intento que no ho notis però ja sento que el final s'apropa i estic preparada , per això t'escric, espero que quan llegeixis aixó la teva cara dibuixi un gran somriure i no el deixis anar mai.
Recorda els bons moments i pensa que sempre estaré al teu costat.
T'estimo ara i sempre.

Comentaris

  • Cabopolino enamorada[Ofensiu]
    Cugat Vil·lajoana Robert | 21-11-2004 | Valoració: 8

    Es veu que estimes de valent i sents amb força. És una amor ben viu, oi? fins quan hem d'estimar? fins a on hem de seguir donant les nostres forces? solem preguntar-nos...

    però tant és, mentres tu li'n dones forces... tard o d'hora algú li'n dirà amor. I en serà d'amor, creu-t'ho. El cor mai no falla si batega amb força.

    Dins el relat he vist que et bategava... força amor i molts relats!

  • Paraules precioses[Ofensiu]
    brideshead | 19-11-2004 | Valoració: 9

    per un text enternidor...... però diga'm que no és real, oi que no?

  • molt bonic[Ofensiu]
    neret | 18-11-2004

    molt bonic i molt tendre, m'ha agradat molt!

Valoració mitja: 8.67