ETS... INTENSA

Un relat de: S.Wulff
ETS... INTENSA:

Et trobo a faltar. Et desitjo i t’enyoro com sempre que estem un temps sense veure’ns.

I avui mes, perquè darrerament hem tingut molts dies per nosaltres: Un cap de setmana fabulós a Barcelona i una setmana de vacances... Una setmana especial.

Va començar preparant el viatge amb la passió i les dosis de sexe que tant ens agraden i va continuar a Paris, descobrint altres cares de la nostra relació que encara no sabem com anomenar però que tot i no haver-li posat nom... ni límits... ni objectius. S’enforteix i evoluciona com si tingues vida pròpia.

El desig, les papallones al estómac, la passió. Avui, son mes forts que mai!.

El temps passat des de la darrera trobada i l’expectativa del que ens queda per passar, juguen a favor d’aquest desig, de les ganes cada vegada mes grans de tenir-te.

Però... ara et tinc!!

Un moment petit, gairebé un instant. Els petons que s’enganxen als llavis i no volen marxar... la teva pell tèbia... la teva olor...

Tremolo... i tremoles. Gemeguem junts!. No tenim temps però vull estar a dins teu, et vull sentir amb tot el meu cos, encara que només sigui un instant!.

T’he preguntat si tenies temps... has dit que no i no m’atreveixo a insistir, no dic res... Però les carícies i els petons deuen parlar per mi, perquè... HO PROPOSES TU!

I jo sento la meva erecció mes forta que mai. Les teves paraules “un de ràpid... potser si...” m’han fet aquest efecte... i m’agrada!. No puc pensar en res mes... ni vull!.

No tenim temps de treure’ns tota la roba. Tremolem, el cos va pel seu compte. Sento el teu plaer... I aquells gemecs que tant m’agraden!. Que em tornen boig.

Em deixo portar... només sentir!. Cors que bateguen junts... Pell contra pell... La meva suor amb la teva. Sensació de pressa, de no tenir temps, però també... De no voler que mai s’acabi!.

Però s’acaba. Primer tu... i rius... després jo... també ric satisfet i em tombo de costat. Tot em tremola, em faria falta un “after” per relaxar-me i... potser un altre!. Però has de marxar!.

També tremoles quan et poses les sandàlies.

Ens acomiadem amb sensació de poc... i satisfacció de molt. Entre altres moltes coses que m’agraden, ara se que també pots ser molt.... Intensa!

Em fico al jacuzzi fins que deixo de tremolar! Mentre comença el compte enrere per la propera trobada!.

Comentaris

  • Com un bon aperitiu[Ofensiu]
    S.Wulff | 05-11-2016

    Si... No ens acaba de treure la gana....
    Es com un bon aperitiu... Te'l prens molt a gust, t'agrada però...no t'atipa.
    Esperes amb mes ganes el sopar!

  • "Un de ràpid"[Ofensiu]
    Montseblanc | 07-10-2016 | Valoració: 8

    Aquestes tres paraules casi sempre són el pròleg d'un bon polvo però que no ens acaba de treure la gana...
    Gràcies!