Cera Calenta

Un relat de: S.Wulff
Senyoreta Magalí,

Avui he pogut acabar la segona part del treball de camp sobre la cera calenta.

Ja no em feia mal la depilació de l'últim dia quan en aquell centre que anunciava “treballs amb cera calenta” em van depilar tot el cos. No rigui eh.! Una relliscada la te qualsevol.! Que no s’equivoca mai vostè?

En fi, vaig decidir anar a veure l'autora del relat nº 3 sobre la cera calenta que adjunto com a documentació addicional al treball (recerca bibliogràfica)

Truco per demanar-li l'entrevista i em respon una Sra. molt amable, però abans de donar-me dia i hora em va fer enviar unes fotos de cos sencer despullat...
A mi em va semblar una mica estrany però deia que era per l'expedient i que ho feia amb totes les visites, com si fos una espècie de treball de estadística...
Si es el seu costum, millor no portar-li la contraria....vaig pensar.

Un cop enviades les fotos, em va trucar la seva secretària per concedir-me l'entrevista a casa seva.

A la casa, em va rebre la secretària (que anava amb un vestit semi transparent que deixava entreveure tot el seu cos... molt ben estructurat per cert!). “Com que m'ha donat la visita tant ràpid no deu haver tingut temps de canviar-se vaig pensar...”
Em va fer passar a la biblioteca i em va oferir una copa. Com que estava en acte de servei no la volia acceptar però no podia ofendre la meva amfitriona i vaig demanar un gintònic....Em va omplir tot el got de ginebra...sense tònica....

Volia protestar però me'l va oferir amb una mirada....be...me la feia posar!... uff!... no vaig saber-li dir que no.... el que hauria volgut es tocar-li els pits que es transparentaven tant be!... acariciar-los...llepar-los...xuclar-los.....Vaig haver de recórrer a tota la meva força de voluntat per controlar-me.
Havia de ser professional i fer l'entrevista objectivament, conservar el criteri i la sang freda... així ho vaig fer i em vaig empassar d'un glop tota la ginebra disposat a aguantar.

Va entrar l'autora del relat que tampoc devia haver tingut temps de canviar-se perquè encara portava un conjunt de llenceria negre que devia fer servir per dormir. També va ser molt amable i em va posar un altre got de ginebra ple fins a dalt de tot. La veritat es que estava boníssima amb aquella combinació.

Jo que ja havia estat despullant amb la mirada la seva secretària, estava molt calent i encara m'hi vaig posar mes. Però vaig tornar a fer un esforç per ser un bon professional. Què pensarien de mi aquelles Sres. tant amables si em veien tant sortit? I... el prestigi de l'escola? havia de resistir...Em rodava una mica el cap després de tanta ginebra.

Es van asseure les dues davant meu i varen creuar les cames...Quines cames!!...i al mig....No porten calcetes!...
Em començava a marejar i al mateix temps notava que la erecció anava pujant i pujant... estava a tope... no podia mes...
No se perquè però em vaig començar a imaginar que vostè Sreta. Magali era allà al davant... s'agenollava... m'obria la bragueta i......

No se que va passar , em devia desmaiar. Em vaig despertar a sobre d'una taula tapada amb un llençol, tenia els ulls també tapats amb una venda. No m'hi veia però feia molta olor de cera, i es veia claror a traves de la vena dels ulls. Estava lligat, de panxa a terra, les mans amunt, lligades als peus...
Em feia mal perquè encara tenia la erecció i de cap per vall no hi havia espai suficient... No em podia moure... ni parlar perquè m'havien tapat la boca.
Notava moviment al voltant com si preparessin alguna cosa... i aquella olor de cera! Mmmmm...!

De cop...vaig començar a sentir cremades al mig de l'esquena. Cremava... però no feia molt de mal... al reves... m'agradava molt.
Poc a poc, entre les dues, anaven escampant la cera amb el dit i n'hi tornaven a tirar mes... i mes... començava a tenir l'esquena molt calenta... I jo encara mes calent!

Estava a punt d’explotar però vaig començar a notar una cosa mes fresca... tèbia... humida... al mig de l'esquena... Era una llengua!.. .Mmmmm! era refrescant... i de cop una sensació molt freda... un glaço!... Ohhh! això si que es un contrast!... Però? les cremades tornen al voltant del cul... a dins casi... Calent i a l'esquena fred... humit... llepant ....Oooohhh!... Ara si que no puc parar!... No pareu... que be!

Però les molt bandarres paren!!!...
Jo volia que acabessin, que em fessin arribar al final... no podia mes.... No em deixeu així.!! Però amb la boca tapada no podia dir res, no em sentien....

Em van donar la volta i ara era panxa amunt amb les mans lligades a cada costat de la taula i els peus també... Pensava que havien marxat i m’havien deixat així.

Però vaig començar a notar que em llepaven la panxa... i el glaçó als mugrons!.. Ooohhh! tornava a començar... Les volia agafar... acariciar... llepar... penetrar... Però no em podia moure ni dir res... estava tant calent que ho hagués fet amb una formiga.!
De cop les cremades...al penis... Ohhh! primer als costats... testicles... cuixes... i poc a poc cap a la punteta... i el glaçó... i la llengua... Ara si que no podia mes! No sigueu dolentes!... No em deixeu a mitges aquesta vegada.!
No ho varen fer!

Llàstima que quan vaig despertar (m'havia adormit de tant relaxat) ja no hi eren hi havia una nota a la biblioteca demanant-me que tanques la porta quan marxes.

Cada vegada m’agraden mes aquests treballs de camp Sreta. Magalí. No te cap seminari per pujar nota aquest estiu? O potser necessita algun becari?

Comentaris

  • Agraiment[Ofensiu]
    S.Wulff | 05-11-2016

    Gràcies Montseblanc! Pel teu comentari i consell.
    M'agrada saber que el relat posa la mel als llavis com a mínim a una de les persones que l'han llegit.
    En propers relats tindré en compte això de recrear-me mes en algunes de les escenes i deixar que el relat vagi mes a poc a poc.
    Gràcies de nou!

  • El teu relat...[Ofensiu]
    Montseblanc | 02-11-2016 | Valoració: 9

    ...és un exemple de com el desig ens pot portar problemes si deixem que sigui ell el que faci la seva. Al final el protagonista se'n surt prou bé, però de vegades val més continuar caminant sota la pluja (amb el paraigües obert, això sí!).
    Divertit i suggerent. Llàstima que fas córrer l'acció molt ràpid. T'haguessis pogut recrear més en algunes escenes que posen la mel als llavis...