Carnestoltes! Siiii...!

Un relat de: S.Wulff
-“Nit de dissabte... i diumenge, si tu vols”.
-I tant que vull!. Necessito veure’t!

Esperant la trobada, he preparat disfresses... He estat de sort, màscares, complements com un nas llarg i prim, unes banyes de dimonis, que ajudaran a que la disbauxa entri a l'habitació. Intueixo pel que em deies que tu també portaràs alguna cosa..

Et vull sorprendre abans que ens besem o ens abracem, o no tindré temps. La urgència, el desig, la passió ens desborden. Tenim massa gana!

Olor, petons, tacte. Carícies i gemecs que ho diuen tot... sense dir res!

Necessitem el pas de les hores i sexe per tornar-nos més gourmets. Tenir la calma per degustar, menjar molt a poc a poc, assaborint, tastant... El moment de jugar!

Disfressa de gateta entremaliada!.

Només et veig els ulls i la boca que et surt per sota la màscara. Em poses les mans en creu i em dius que no les mogui, no em moc. Intueixo el que faràs i et segueixo el joc, com si estes lligat amb una corda invisible.
Fas anar la boca... i la llengua!. Sort que la màscara no et tapa tota la cara!.

També fas anar les mans i aquella joguina que compartim. Uf! Et vull tocar!... Però se que em vols quiet i no em moc. Cada segon estic mes excitat, no puc esperar mes!

Et miro la cara de gateta i et brillen els ulls, també estàs excitada!

Oh! Veure't amb màscara, movent-te suaument, felina... Em posa a cent!. La imaginació també hi juga!

Em puges a sobre, vols portar tu el control, gemegues mentre ho fas. M’agraden els teus gemecs! Molt!.

Amb la ma em fiques a dins teu.

Encara m’agafes les mans, posades en creu, però tinc la boca i els teus pits son molt a prop. Els oloro...i els tasto! Però sobre tot, et noto des de dins, com m’envoltes... i em xucles!. No se com ho fas però embogeixo sense poder-ho controlar. Exploto de plaer.

M’agrada el Carnestoltesl!

Però a tu gateta, també t’agradarà, perquè, quan m’hagi refet, tinc a punt la meva disfressa de Llobet entremaliat, una mica ferotge i molt, molt, molt... Motivat!

Comentaris

  • Gràcies![Ofensiu]
    S.Wulff | 14-02-2019

    Gràcies Montseblanc!
    M'afalaga que encara et recordis del personatges dels meus relats. Tens raó! Torna a ser carnestoltes potser podria escriure la continuació Jajajaj!
    Tot va be, només que he estat molt ocupat i no he pogut trobar el temps necessari per continuar amb mes relats però com a mínim llegiré els teus. Sempre es un plaer fer-ho!

  • Eeeiiiiiiiii[Ofensiu]
    Montseblanc | 14-02-2019

    Moltes gràcies pel teu comentari al meu relat.
    La veritat és que trobo a faltar al llobet hahaha. Espero que tot et vagi bé.
    Mira, el teu darrer relat, de fa dos anys, torna a ser completament vigent, que ja és Carnestoltes!!

  • M'agraden els animalons![Ofensiu]
    S.Wulff | 16-03-2017

    Si... Montseblanc. M'agraden aquestes situacions, tot i que potser em començo a repetir massa... però em motiva escriure i llegir sobre aquests moments on pots deixar que el desig i la passió es mostrin lliurement sense censura.

  • Veig...[Ofensiu]
    Montseblanc | 15-03-2017 | Valoració: 9

    ...que continues amb les cites excitants i de desitjos urgents, la gateta entremaliada i tot el teu univers animal i humà a la vegada. Això és vida!