Estones III - somniar és gratis

Un relat de: Liona

6 de Març del 2003

Després d'un somni, quan sona el despertador, et ve de gust tornar-te a adormir. Però llavors et lleves de cop perquè penses, plena d'esperança, que la realitat por superar el somni. De moment, si el pessigo al braç li faig mal. (10:45)

Després d'un somni d'amor, converses al bar de la facultat. Són converses sobre sexe i amor que tenen un rerafons i una trascendència gaire bé fictícia, de somni. (11:10)

Després d'un somni, quan sona el despertador, quan la realitat no és ni aspre ni suau... llavors és quan t'adones que les coses mai no són com semblen. De vegades són millor del que tu t'esperes que siguin. Una abraçada? Un petó? Un pessic? No, ara no. (14:15)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Liona

11 Relats

13 Comentaris

10838 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
M'agrada dir la data del dia del meu aniversari. És el dia 2 de Novembre. I m'agrada perquè és tardor i la pluja m'acompanyen i veig com cauen les fulles i com canvia el paisatge. I també m'agrada perquè la castanyera surt el carrer i puc menjar castanyes calentes. I també m'agrada perquè allà, creuant mars, és Halloween. I no sé ben bé per què, tinc una tirada molt forta cap a tot allò anglosaxó! Halloween té a veure amb el sobrenatural i les bruixes... i per això m'agrada.
Escriure és la meva manera particular de deixar petja. M'agrada tenir un món interioir propi, només meu i poder-lo fer realitat d'alguna manera.