Esllavisada

Un relat de: Joan Ferrer Hernando

Esllavisada pornogràfica al dintell de la porta, Àfrica, m'incites portadora d'un el·lipsis de goig sangnant de fluorescent intolerant, irracional de no voler aturar-se en las tasca descalabradora de la teva vagina.

Inclou un mur als mugrons desmuntables llepats, i plegats en fascicles, a l'aparador on es fan trampes que llueixen pudor de penis desxifrat per llengues no meves, les d'Àfrica.

El Dr.Watson sodomitza en somnis a Sherlock Holmes, pàgina rere pàgina pintatant amb l'estil "sfumatto" el cos de Holmes amb semen.Mentre ells tan feliços prensats en lletres victorianes, vota el cor petrolífer pregant estabornit d'un cop fort al ventre seu.

Dos cossos abracats, arrapant el últim cerrell d'amor que queda per fer una nova plantació de sentiment millor, junt a la de marihuana.Petons desguarnits d'admiració i cavant forats per munició de crits, plors, vomits, sang.

Tu t'ho has buscat, no sigues infidel si no ho pots suportar.


Comentaris

  • Fort sentiment[Ofensiu]
    vio18 | 10-11-2005 | Valoració: 10

    Molt forta l'esllavisada d'amor, veloç i dolça, sents això per algu ara?Es d'allò més passional.

  • Un poc de surrealisme[Ofensiu]
    BARBABLAVA | 22-01-2005

    per descriure l'esllevissada de la infidelitat. L'he trobat molt original, tocant allò brut del sexe. Fins al fàstic.
    De vegades el fàstic és la forma que agafa el fet de ser infidel.
    I la frase final contundent, queda molt bé perquè trenca el poema amb el toc cru de realitat. A més és cert, és bo coneixe't i evitar fer-te mal a tu mateix/a.