Escultures gegants

Un relat de: Magda Garcia
Donant-li voltes a l'últim contracte es va adormir al sofà. Quan es va despertar a les tres de la matinada el seu entorn havia canviat. Es trobava al bell mig d'un bosc humit amb escultures de fusta típiques dels Haida. Un gripau i un salmó enormes, com una obra faraònica d’en Jaume Plensa, el miraven directament als ulls escodrinyant el seu jo intern. Aquestes efígies, potser sense saber-ho, amb les seves immenses i penetrants mirades, el van ajudar a decidir-se. Estava convençut. Al cent per mil. No acceptaria el contracte paupèrrim que li havien ofert i emigraria a l’illa de Vancouver.

Comentaris

  • Contracte paupèrrim [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 02-02-2024 | Valoració: 10


    Molt bon relat, que m'ho he llegit dues vegades, que m'ha impressionat aqueixes escultures gegants. Això que he cercat "L'illa de Vancouver" i "Haida", en Google.
    Entre el contracte va anar a parar a l'illa de Vancouves.
    Tota una història en un minut, que m'ha admirat.
    Té més de dues-centes lectures i te l'acabe de llegit. No sé com cap de persona t'ho ha comentat.
    Enhorabona, Magda.
    Cordialment.
    Perla de vellut

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

145 Relats

479 Comentaris

37430 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.