Escriu el Poema

Un relat de: Emelkin

Mulla les paraules
amb la teva saliva
incendiària.
Pronuncia les volves
d'aquell record
que portes encallat
a les artèries.

Aquell hivern,
on la neu rematava
la fredor de les hores
i el vapor de les estrelles
esmolava les nits,
vas decidir dir-me
que tot s'acaba
un hivern o un altre.

Avui encara,
l'eternitat de l'adéu
se'm fa eterna.

Vas fugir perquè
les llàgrimes
- i els minuts-
se't gelaven
a les galtes.

Avui encara,
se't desgelen les paraules
que no em vas arribar a dir.

Escriu el poema.

El poema és un silenci
de paraules molles
sobre el paper.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer