EPSSS(3).RECULL DE MICRORELATS

Un relat de: Rubba Bertanero
APARENCES

El dia que a la discoteca “Brum´s” van posar miralls a l´entrada, la majoria dels que hi anaven, va dir que no hi tornarien més. Mai havien vist entrar en aquell local gent tan rara.

GENT DE MISSA

Era un matrimoni molt creient.....ell li va confessar que l´enganyava amb la minyona, ella li va confessar que ja ho sabia i per això la va acomiadar....i tot seguint la liturgia, un cop fetes les confessions.....van arribar les hòsties!.

CONFERÈNCIA

A la conferència sobre “Stress i impulsivitat”, l´únic que no va poder parlar va ser el conferenciant...el públic no li va deixar.

EXPECTATIVES

Al final de la pel.lícula es va posar a plorar...li semblava una estafa que li haguéssin cobrat 7 euros per veure allò.

COMPATIBILITAT

Als dos els hi agradava la mateixa dona...ho van tenir clar, és dificilíssim trobar persones amb els mateixos gustos...es van casar i viuen molt feliços....de la dona no n´han sabut res més.

LA VIDA

Sempre acabava les discussions, dient: Ho sento és el meu caràcter, jo sóc així!. Un dia li van clavar un cop de puny, i des de llavors, li va cambiar el caràcter i van desaparèixer les discussions.

CORRUPCIÓ

El dia que a l´ajuntament van posar un cartell a la porta que deia “Ensenyeu les butxaques abans de sortir”...l´alcalde va començar a treballar des de casa.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rubba Bertanero

Rubba Bertanero

77 Relats

91 Comentaris

43350 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
Aprenent a escriure.

Disfrutant de llegir.

S´accepten comentaris, (fins i tot si són bons).

xavi6227@gmail.com