EPSSS! RECULL DE MICRORELATS

Un relat de: Rubba Bertanero
OPERACIÓ
Aquell doctor l´havia fet enfadar...va confondre la seva dona amb un elefant..li volia fer una lligadura de trompes.

FUTBOL
El penal era clar...l´àrbitre va ser a temps de treure de la boca del davanter la orella del defensa.

SOROLLS
Sempre a l´anar a dormir, la senyora Gomà sentia veus estranyes...la seva néta encara continua buscant el MP3 que es va deixar oblidat a la butxaca dels pantalons del pijama de la iaia.

SOPA
Va cridar al responsable dient que la sopa li cremava la llengua ....van venir els bombers;la van probar..... i van dir que estava bé.

PARELLES
Ella li va demanar sexe oral....ell va sortir al balcó i va cridar ben fort que la volia follar...al tornar al llit, ella ja havia marxat morta de vergonya.

DRET D´ADMISSIÓ
L´hotel no acceptava animals...el primer dia que el seu marit la va cridar...ho va denunciar a la direcció i se´l van emportar.....va passar les millor vacances de la seva vida.
OLORS
Va cridar al cambrer i li va dir que no havia demanat sopa de ceba....el cambrer li va dir que només portava carbassa i pastanaga...quan va aixecar els braços per emportar-se el plat...el turista va entendre d´on venia la olor.
GIMNÀS
Va arrossegar els seus 150 kilos fins al gimnàs....li va preguntar a l´entrenador quina máquina li aniria bé.....encara no n´hi han per treballar la força de voluntat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rubba Bertanero

Rubba Bertanero

77 Relats

91 Comentaris

43662 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
Aprenent a escriure.

Disfrutant de llegir.

S´accepten comentaris, (fins i tot si són bons).

xavi6227@gmail.com