Enxampat

Un relat de: Iona
Aquest matí m'he despertat amb una sensació estranya al cos, i quan m'he buscat al mirall, no m'ha acabat de convèncer el que he vist, però tampoc us sabria dir ben bé que era el que no rutllava. I sense trobar res concret on agafar-me, he marxat a treballar.

En entrar a la feina, la recepcionista m'ha comentat que la pell se'm veia com verdosa, que feia cara d'estar malalt. Com que ella no sol parlar de temes personals, m'ha agafat desprevingut, i a correcuita he anat cap a l'ascensor mentre negava amb el cap trobar-me malament.

Un cop a dins, m'he entretingut a mirar-me les mans i també m'ha semblat que havien variat lleugerament de color, però era tan subtil que he decidit no preocupar-me'n, el dia era llarg i tenia molta feina per despatxar. Tot i això, la intensitat del verd ha anat augmentant amb el pas de les hores, i al migdia, en lloc d'anar a dinar, vist com pintava el tema, m'he decidit per apropar-me a l'ambulatori.

Al metge només li ha calgut preguntar-me si el diumenge havia menjat tortell. I quan, un pèl irritat, li he dit que sí, s'ha posat a riure. Es veu que avui ja n'havia visitat uns quants com jo, d'aquells que es pensen que poden anar de llestos per la vida.

En sortir, he hagut d'anar directe a ca la sogra a pagar-li el deute. Es veu que aquest any els pastissers han innovat utilitzant faves transgèniques, dissenyades per germinar dins dels budells i expandir-se pel cos, buscant la llum.

Comentaris

  • Un bon ensurt[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 08-12-2022

    Punyetera fava i punyeters invents. Una fantasía ben original i divertida. Això sí, no pas en el moment que et passa. Hahaha

    Salutacions.

    Rosa.

  • La fava del tortell[Ofensiu]
    Prou bé | 08-12-2022

    Quina angúnia tan divertida!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

83 Relats

319 Comentaris

28137 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir