ENTRADA 450: UNA NOVA ERA [les entrades anteriors no s'han trobat o estan danyades]

Un relat de: Raül Gay Pau
[les entrades anteriors no s'han trobat o estan danyades] ENTRADA 450: UNA NOVA ERA

Després de conquerir l'illa hi férem canvis accentuats. I començarem amb les noves polítiques. Investigàvem a cada un dels presos que arribaven i eliminaven als vertaders criminals. Amb ells alimentava, i alimente, a Serreta. L'única llei i justícia humana, en aquest regne, és la meua voluntat. Sóc jo qui en últim terme elegesc qui viu i qui mor. Alguns protestaren, però Serreta s'encarregà d'ells o els meus acèrrims seguidors. Els que vertaderament patiren tant pels Psicòpates i les injustícies que volen mantenir la pau que jo hi he aportat. També durant aquests anys he utilitzat als criminals per a fer experiments amb ells. Així paguen el seu deute amb la societat aportant millores gràcies als nous descobriments. Sí tot rutlla com toca. Però... a què ve tota aquesta reflexió? Doncs que hui ha vingut a l'illa un home acompanyat d'un adolescent d'uns 17 o divuit anys. S'hi han presentat com a Subtil i Ramon. Els dos tenen un projecte molt interessant a oferir-me. He repassat les meues gestes i és moment d'evolucionar. Una societat tecnològicament avançada i justa. Això és el que busque i amb els materials d'aquesta illa, els sabers d'aquest Subtil es pot fer molt. Supose que ja es pot donar per tancada aquesta era. Hi ve una nova era de millora, així que supose que aquesta serà la meua última entrada. Al llarg de tots aquests anys he enregistrat el més important del meu llegat, però per a perpetuar-lo en el temps es necessita alguna cosa més. Subtil m'ajudarà. Jack regnarà en el seu propi món. Aquest subtil és molt arrogant, però aconseguiré domar-lo i al final jo manaré per sobre de totes les persones, seré un dels humans més importants del món. Arriba una nova era.

Comentaris

 • Eixa és la idea.[Ofensiu]
  Raül Gay Pau | 23-01-2018

  Ho has entés bé. La idea és aquesta. El canvi del personatge que al principi quan mata no ho veu clar, però que finalment diu que els bomben o ells o noslatres. Es com observar l'evolució psicica d'una persona. Al final es lluitar o morir. No sé, es una mena de reflexió sobre la condició humana.
  Gràcies!

 • Hi han més entrades[Ofensiu]
  Raül Gay Pau | 21-01-2018

  Hola, gràcies pel comentari. De totes maneres aquesta ha sigut l'ultima entrada de l'esfepressó, si entres als meus relats i veuràs la resta de les entrades que formen la història.
  Anem parlant.

 • He quedat al.lucinat.[Ofensiu]
  cuidador_d-ossets | 21-01-2018 | Valoració: 10

  Un micro-escrit de ciència-ficció excel.lent... o almenys això opino jo.

  És veritat que mai he llegit molta ciència ficció, però m'ha sorprès aquests soldats que van de regió en regió lluitant i matant criminals sense pietat, mentre imposen la seva llei i colonitzen territori rera territori amb total impunitat i sense escrúpols morals. O almenys això crec haver entès del relat.

  M'ha recordat en part les aventures del Punisher-Castigador, el semi-heroi de la Marvel, el "senyor" Frank Castle.

  Ja ens veurem per relats.

  Una abraçada.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: