Em sento sola

Un relat de: Ishtar1717
EM SENTO SOLA

Em trobo en l'equador de la meva vida i em sento sola.

La vida no ha estat fàcil, però no és moment de lamentar-se, doncs hi ha hagut moments de felicitat que superen a tots aquells que van ser viscuts amb llàgrimes en els ulls i un gran dolor en el cor.

He viscut intensament molts moments. I espero seguir fent-ho.

He après a valorar qualsevol petit detall que m'ofereix la vida, cosa que fins fa relativament poc, ni sabia que podia fer o sentir.

Que bonic és viure!!

La vida em regala infinitat de coses diàriament, sóc conscient d'això. Així que les gaudeixo, les valoro i les agraeixo, però no tinc a ningú al meu costat amb qui compartir tot això. Em sento sola.

Visc envoltada de gent, però em sento sola.

I ara t'he trobat a tu i també em sento sola.

He acceptat les regles del joc que compartim perquè has despertat en mi alguna cosa que fins ara no havia sentit per ningú. Però al final em sento sola.

Solament espero que mentre arribi la persona amb qui realment pugui compartir el meu dia a dia, tu segueixis estant al meu costat,encara que sigui a la teva manera, aquesta que consisteix en que quan tu te'n vas, em quedo sola.

Comentaris

  • tard o prest tot arriba[Ofensiu]
    gizmos | 01-11-2011 | Valoració: 9

    La vida és dura i et dóna tot tipus d'experiències, no sempre s'és feliç doncs si fos així no sabries el gaudi de ser-ho..
    Deixa que passi el temps que és el unic que guareix totes les ferides, ara el mes important és viure el present , l'avui ,cada moment, cada instant, gaudir del que hi ha al nostre al voltant, al nostre abast, mentrestant segueix gaudint de tot el que et regala la vida
    Ja arrivara l'home que sàpiga valorar-te, que et cuidi i que estigui a la teva altura i seras corresposta com et mereixes
    persones belles com tú, són escasses, persones meravelloses com tu amb un cor tan gran nl ha poques.
    Força i endevant !!!