Els tres porquets okupes

Un relat de: nessang

Els tres porquets "okupes"
Vet aquí que una vegada hi havia tres porquets que havien fugit de la granja arran d'una investigació sobre un tèrbol assumpte d'apostes il·legals, i van decidir ocupar una casa de palla.
L'amo de la casa, alertat per uns veïns, avisà l'autoritat. L'agent Llop els comminà a abandonar pacíficament la casa, i davant la seva negativa, esbotzà la porta. Els tres porquets s'escapoliren per una finestra i continuaren fugint fins arribar a una casa de fusta: pensaren que seria més resistent si tornaven a provar de fer-los fora, i van organitzar una festa.
Els nous veïns, cansats del soroll de la música màquina a tota potència, trucaren a la policia. El sergent Llop amb un parell dels seus homes anà a fer-se càrrec de la situació. Finalment aparegué l'amo de la casa, que esperava que es revalorés la zona amb la nova variant de l'autopista per especular amb el terreny, i els obrí la porta. Els tres porquets i uns quants amics s'esmunyiren per la porta del darrera, i els que van ser detinguts aviat quedaren en llibertat sense fiança, només amb una amonestació del jutge, que coneixia els pares de la majoria del Club de Golf.
Els porquets continuaren caminant i arribaren a una casa de maons. D'allà no els farien fora. Canviaren el pany de la porta i prengueren possessió de la casa. Però el tinent Llop els havia seguit la pista. Va anar a veure l'amo de la propietat, que casualment era el mateix de les altres dues cases, però ara estava processat per una malversació de fons. Va passar al pla B, i aconseguí que s'organitzés una manifestació popular de protesta. El jutge va decretar el desnonament, i un agent judicial acompanyat del capità Llop (s'ascendia ràpid en aquell país) i els seus homes van anar a fer fora els tres porquets.
La casa de maons va resistir els primers cops, però acabà per esfondrar-se. Els porquets decidiren tornar a casa seva, on el pare els acceptà un altre cop i va fer valer les seves influències per llençar terra sobre aquell assumpte d'apostes.
Al solar es va aixecar el centre cívic i cultural pel barri que havien demanat els veïns, com a cas únic i excepcional, prèvia expropiació forçosa.
I tots van viure feliços.
Vet aquí un gos
vet aquí un gat
vet aquí
conte acabat

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer