Ella

Un relat de: gladia

Els llums ja s'han apagat. Tothom dorm. El silenci regna en la llarga nit. Només el só dels cotxes trenca aquesta tranquil·litat. De tant en tant una sirena t'avisa de que ets fràgil. Saps que no tornarà.

Et costa de creure però és així. Mai més al teu costat. Mai més. T'encens un cigar amb el que s'està consumint al cendrer i mires la dansa del fum, impassible davant el dolor que sents i que has sentit.

Mires el rellotge i veus que ja és molt tard però la son costa molt de venir últimament. Els tranquil·lizants que et va receptar el doctor descansen feliçment al costat de les altres drogues que mai et prendràs. Mai més. Com ressonen les paraules al teu cap! No les pots fer fugir.

T'aferres al seu record. Saps que la imatge que tens d'ella aviat es tornarà boirosa i llunyana i potser per això l'estrenys fortament. Sempre queden les fotografies però res és tan viu com la imatge que tens al cap. Si rebusques profundament dins els teus records, encara pots olorar els seus cabells, i sentir el seu riure, i el tacte de la pell, suau, fina, jove. I recordes com et mirava? Amb aquells ullets d'enamorada, com si fossis l'únic home del món, com si res més importés. Ella i tu, ningú més.

Comentaris

  • els records[Ofensiu]
    foster | 30-10-2005

    són a vegades tan o més fort i intensos que la pròpia presència. Jo vaig perdre el meu pare fa 27 anys i cada dia el recordo. He perdut quasi tots els meus bons amics i també el millor, i no hi ha dia que no els recordi.
    I amb el meu record i el de tants altres -cada u per la seva banda, a la seva manera- aquella persona, aquells éssers reviuen, són potser més vius que mai.

    El relat està bé. Potser una mica massa tràgic en la verbalització, potser hagués estat millor insinuar que evidenciar.

    foster

  • Uauu![Ofensiu]
    Sareta_16 | 19-04-2005 | Valoració: 10

    Què wapo!^^ M'encanta i alhora que trist...
    M'agrada com t'expresses!Benvingut per RC!Espero llegir més coses teves!:)

  • Ostres![Ofensiu]
    vinaside | 18-04-2005 | Valoració: 9

    M'ha agradat! I molt! Reconec que m'agraden els relats curts (potser és mandra, potser és impaciència), però aquest m'ha captivat especialment. Directe. Trist. Real. Familiar. Potser massa.

    En tindrem més?

    Felicitats!

    ricard

l´Autor

Foto de perfil de gladia

gladia

13 Relats

19 Comentaris

20627 Lectures

Valoració de l'autor: 9.13

Biografia:
Fins ara no m'havia atrevit a mostrar els meus escrits a ningú, em feia vergonya, els volia tenir com a un secret meu. Però m'he atrevit i aquí els teniu. Alguns dels relats són relativament vells, els vaig escriure en plena adolescència i crec que va ser una etapa molt bona per treure tots els neguits i les pors. En la meva ment formen part d'un llibre anomentat "Històries senzilles per a gent intranquil·la". Espero que us agradin i tan si és així com si no, comenteu-los, si us plau, no sabeu la il·lusió que em fa saber la vostra opinió. Si voleu contactar amb mi no ho dubteu: cargolada@hotmail.com