El viatge de la teva vida

Un relat de: pontserrat
Al passar per davant d'una agència de viatges es va parar a llegir les ofertes per aquell cap d'any. Es va imaginar menjant-se el raïm a ciutats com Roma, Londres, .... Però allò que li cridà l'atenció fou: "el viatge de la seva vida, entri i l'informarem".
Sense dubtar-ho, hi va entrar. Li explicaren que aquell mateix dia sortia l'avió, que no havia de dur molt equipatge, que els viatges eren personalitzats i que el preu final ja l'abonaria que tornés. No tenia molt de temps per preparar les maletes.
Un cop a l'aeroport, va pensar que allò era una bogeria, una estafa, però la curiositat feu que es decidís i embarcà.
Al seu costat si assegué un senyor de mitjana edat en la seva mateixa situació, com la resta del passatge. L'avió s'enlairà. Amb el seu company de seient intentaren imaginar com seria EL VIATGE: la volta al món?visitar ciutats importants?el tercer món? el desert?...
Passades unes hores l'avió començà a fer petites batzegades. De sobte, l'aparell es precipità al vuit. Tot el passatge començà a xisclar.
En aquell instant recordà molts moments de la seva vida que ja creia oblidats: quan va aprendre a anar en bici, les vacances amb els seus pares, la seva separació, quan el seu fill va caure ... També vingué a la seva ment tot allò que hauria d'haver fet i que no en fou capaç.
Quan ja pensava com seria el seu funeral, l'avió reprengué la seva ruta i pel altaveus se sentí la veu del capità:
-Esperem que el trajecte hagi estat del seu grat. En breu aterrarem. Cordin-se el cinturons.

Comentaris

  • Una nova sorpresa a Relats.[Ofensiu]
    Carles Ferran | 21-12-2012

    Uns relats sorprenents, irònics, magníficament resolts. Molt originals. Et poso a preferits i seguiré llegint-te.