El teu fluxe gola avall

Un relat de: camarassa

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Ja no se que és la meva saliva o el teu fluxe, però m'ho empasso. Llepo, xarrupo, fins i tot se m'escapa una mossegada. Em quedo enganxat a la teva xona. Sobre la taula, i quasi nua. T'acabo de treure les calces, que duies baixades fins els turmells. Et voltejo violentament. Quedes bocaterrossa. Els pits enganxats sobre l'hule. M'entretinc a resseguir-te el péls del cul amb la llengua. M'agraden tant els teus péls del cul. Et poses de quatre grapes, com si et molestés que et mengés el cul. Ara et menjo el cul i el cony. I et penetro amb dos dits. I començes a gotejar. Jo hi acosto la boca com si volgués beure d'una font, molt assedegat, com després d'una caminata. Paro.
Agafo aire mentres et magrejo les mamelles. M'unto les mans amb el teu fluxe i t'empastifo els mugrons, que s'endureixen per moments. I m'obro pas amb una polla que ja no pot estar més dura, si no rebenta. Envermellida, engangrenada. Duro poc. Et llepo la suor de l'esquena. T'abraço i la cigala, ja tova, encara regalima una lefa espessa. Me l'agafes, delerosa, i llepes el que no t'ha quedat dins teu. Ara-em dius- comença a parar la taula que venen convidats a sopar.

Comentaris

  • Ras i clar. [Ofensiu]
    Bruixot | 15-06-2005


    Bé. Molt bé. Aconseguit. Ras i clar. Com havia de ser. Curt. Al cap i a la fi, el que descrius es un acte curt, intents per ell. Per ella, ja queda clar...al final del relat...

    Endavant , i molts escrits!

  • GariKoitz | 15-06-2005 | Valoració: 10

    Si senyor. Parlant clar s'entén tot més bé!!!

  • Quin acte![Ofensiu]
    Sàtira (l'autèntica) | 14-06-2005 | Valoració: 9

    M'hagués agradat més haver agafat tot l'acte en la totalitat. I el final molt irònic.

l´Autor

Foto de perfil de camarassa

camarassa

60 Relats

62 Comentaris

53416 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Camarassa és una vila de la Noguera, i per ella hi passa el Segre. M'agraden els capvespres a Camarassa, pels carrers empedrats o bé en la petita platgeta que hi ha abaix, vora el riu. També t'hi pots banyar, o bé fer un picnic a la riba.