EL DIA DEL JOC

Un relat de: josep casanovas olmos

Encara em queden tres dits a la mà dreta. Potser havia d'haver començat pels del peu. Però ara és tarda per a tot. La fam fa estralls. Ens convidem a menjar uns a uns altres. El meu veí va venir la setmana passada per a demanar-nos menjar; entre jo, la meva dona i els meus dos fills ens el bamp menjar a ell. Ja no queda res. En el bloc hi ha molta desconfiança. No podem sortir solos al carrer. Hi ha bandes organitzades que cacen persones; sals mengen en el mateix lloc que els capturen; els esquarteixan i encenen un foc improvisat. De vegades puja el fum i l'olor; empassem saliva i ens mirem uns al altres. No vull menjar-me als meus fills. Quan no puc més, em tallo un dit i ho devoro amagat en el lavabo. No vull donar-los enveja. La meva dona fa el mateix. Avui menjarem una mica; és el dia del joc. Voltegem una ampolla buida i al que se li encara li tallem un tros de carn; gairebé sempre de les natges. Quan t'habitues a la carn humana; està bona. Ens hem acostumat al dolor. Dol més, no menjar gens. Ja no queden animals, ni verdures, ni conserves. Ara sobreviu el més intel·ligent; nosaltres no ho som, per això no sortim de casa. Tenim menjar per a dos mesos. A casa ens sentim protegits i som feliços, a la nostra manera.

Comentaris

  • No m'aproparé pas a tu, que igual em mossegues.[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 18-10-2008 | Valoració: 10

    Què tal estan els teus ditets? Bons?
    El relat és gairebé surrealista però quines idees, xaval! Em sembla que fa dies que no escrius, no paris que ja saps que ets el meu metge de capsalera i ara que ja me he acostumat.... Molts petons

  • Aquest relat[Ofensiu]
    ginebre | 25-11-2006

    l'he rellegit moltes vegades. El trobo molt bèstia, però diu alguna cosa real, dificil de pillar sobre l'autodestrucció, sobre la implacabilitat de les necessitats... en fi. Es fort. Tens una imaginació original i extranya, crua.
    Aviam que farem!

l´Autor

Foto de perfil de josep casanovas olmos

josep casanovas olmos

43 Relats

114 Comentaris

37104 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
He escrit uns quants llibres que han estat publicats a Bubok; una editorial d'Internet a la bast de tothom. Entre ells està "Pescant diàlegs" (Humor), "El Jardí Hermètic" (Ciència ficció), De mis andanzas en la Santa María (Picarescca), una trilogia del personatge Alfredo Bogavante (Investigador privat especialitzat en casos matrimonials), La Cloïssa fòssil (Opera prima), una recopilació de contes "Mucho cuento tienes tú", XL-25 (Ciència ficció d'humor) i La impremta del infern (fantasia-intriga). No puc deixar de nomenar a l'Aurora Marco, que m'ha fet de correctora.