El cicle de la vida.

Un relat de: Marteta
La imaginació vola. Els pensaments es renoven completament. La visió que tenia abans de la vida ja no és la mateixa. Emocions noves, cares desconegudes, somriures amagats, pensaments ocults en cadascun d'ells.
Una nova vida. Un nou lloc. Unes noves amistats. Un nou somni, unes noves metes per conseguir. Esperançes de que tot surti be, i també el temor de que no ho fassi. Ganes de cridar a la vida que aquest instant no s'acabi mai, però després recordes que no tot sempre ha de anar bé. Que hauràs de caure moltes vegades en aquesta vida; que t'hauràs d'aixecar cada vegada que et caiguis... i tornar a començar.
Al començament tot sona dolç, tot és bonic. Després les coses es van enfosquint, enpitjorant, però només és una manera en que tu ho veus. Jo ja n'he après, i mira que som jove però en aquests anys he après que no et fan caure en la vida, caus tu sol. No vulguis caure, no estiguis trist, i si ho estàs mai t'aturis. Agafa les coses que et proporcionin un estat d'ànim alegre, arregla el problema que està dins tu mateix, i si no el trobes... cau, però ja veuràs, tot el que puja baixa i a l'inversa. Ho arreglaràs, sempre passa. El cicle de la vida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165936 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.