Ejacula pluja sobre meu

Un relat de: almenarenca

Incomptables dies sense sentir la seva carícia l'havien assecada. Ja no recordava què era sentir el bes d'ell per tot el seu ésser.

Havia marxat lluny, a explorar nous indrets i l'havia abandonada durant massa temps. L'havia traït, però no li importava. Ja l'havia perdonat molt abans que ell l'abandonés. Era la seva naturalesa voluble, impossible de predir ni de controlar.

Havia quedat sola, desvalguda, sense poder fer res perquè ell es dignés a tornar altre cop al seu costat. No havia tingut altra opció que esperar i desitjar que ell volgués donar-li una petita part del que abans li havia regalat amb generositat i alegria.

Abans necesitaba cascades de carícies. Ara es conformava amb una petita font d'almoines.

Havien passat mesos, massa mesos i el seu anhel, la seva necessitat, ja li feia mal. Moriria si ell no la tornava a acariciar. Enyorava sentir com ell es buidava sobre d'ella, dins d'ella, com l'omplia amb la seva essència. Va arribar fins i tot a suplicar-li, obrint el seu cor amb ferides roents.

Ell s'atansava. Ara podia sentir com s'acostava el moment en què ell la deixaria plena i feliç altre cop. Apropant-se a ella, més i més aprop, va començar a acariciar-la amb petits petons humits, per les seves valls, pels seus turons, per les seves planes. Una besada suau que la va deixar humida i preparada pel següent pas. Amb furia, la va penetrar quan ella no s'ho esperava. Es va buidar sobre i dins d'ella, provocant torrents d'aigua i de plaer.

La terra va somriure sadolla de plaer, satisfeta.

El cel l'estimava altre cop.

Comentaris

  • as mirat allo que et vaig dir?[Ofensiu]
    lienu | 16-06-2008 | Valoració: 10

    wapa!!! vas mirar els comentaris del relat que et vaig dir??? muaks

  • Bé, però...[Ofensiu]
    pivotatomic | 10-06-2008

    ...millorable.

    T'he llegit els tres relats en prosa que tens penjats i aquest em sembla el millor del trio. Amb tot, hi ha algunes coses que penso que podries millorar. Te les dic per si hi estàs d'acord i et poden ajudar a arrodonir una mica més el relat.

    A nivell formal, trobo que als primers paràgrafs del relat abuses de formes ja molt gastades com "incomtables dies" o "explorar nous indrets". No és que això sigui un defecte en sío mateix, però veient que ets una escriptora imaginativa i capaç, m'atreveixo a demanar-te una mica més d'esforç i d'imaginació per sol·lucionar aquestes frases.

    Igualment, la frase "Abans necesitaba cascades de carícies. Ara es conformava amb una petita font d'almoines" em sembla imperfecte. Està molt bé això de jugar tota l'estona amb símils aquàtics (fonts, cascades, etc) però això de "font d'almoines"... No sé. Potser no em convenç perque mentre que totes les altres imatges que fas són fetes a base d'aigua i amoretes, aquestes "almoines" les veig una mica fora de lloc (tot i que el terme almoina valdria la pena conservar-lo, això sí).

    Finalment a "Apropant-se a ella, més i més aprop" hi ha una reiteració evident que fa una mica de mal als ulls (podries canviar el segon a prop per "a la vora" i evitar-la fàcilment).

    A nivell de contingut, he de reconèixer que el final m'ha sorprès molt positivament, convertint-me un relat que em semblava ben resolt però molt gastat en una metàfora força aconseguida. Bravo per tu, doncs!

    Després d'haver llegit les tres obres en prosa que has penjat fins ara, em sembles una autora que promet. M'agradaria, però, llegir-te alguna cosa més llarga i amb més història. M'explico: tens dos relats molt curtets, construits a base de sensacions i atmosfera però sense massa argument i un altre de tall excessivament autobiogràfic (crec que si haguessis expolicat més o menys el mateix però sense personalitzar-ho tant, t'hauria sortit un text més universal i, en conseqüència, més assumible per al lector en general -un escriptor ha de saber convertir la seva experiènci personal en una d'universal si vol arribar als lectors i transcendir la simple anècdota).

    Si tens temps i ganes, fes un vol pel Forum i dona una ullada al projecte "Barcelona t'estimo". Potser et motiva i et dona una oportunitat d'escriure un relat amb argument com dels que t'estic parlant.

    En tot cas, un plaer llegir-te. No dubtis que ho seguiré fent.

  • ei diableta!!![Ofensiu]
    lienu | 09-06-2008 | Valoració: 10

    enhorabona per anar més ràpida que el sol wapa!!!! estic esperant ansiosa per veure que serà el próxim relat que penjaràs!!!! no tardos gaire que ara si que tens una bona inspiració: la teva força!!!!!! muaks

  • DE NOU RESTO MERAVELLAT[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 05-06-2008 | Valoració: 10

    Neus: No sé si demanar-te que paris d'escriure tan de bé (enveja molt i molt sana) o que continuis escrivint d'aquesta forma tan sublim per gaudir com a lector i pel bé de la literatura.

    Esperaré amb ànsia el teu proper (propers) relats

  • he tornat a passar.......[Ofensiu]
    lienu | 04-06-2008 | Valoració: 10

    hola bonica, he tornat per aqui llegir-lo un altre cop, segurametn si puc l'agafarè per tenirlo sempre doncs m'encanta.... podries fer un llibre dels relats.... ummmm ja tinc idees jejejeejeje, per algo soc la teua manager... jijijijiji, que be que m'ho paso!!!!!!

  • La sequera i els aiguats inesperats[Ofensiu]
    lluisba | 30-05-2008 | Valoració: 8

    El tei text és terriblement contemporani. Vull dir que llegit ara mateix tindria múltiples interpretacions. El conseller de Medi Ambient, per exemple, podria tenir-la emmarcada al seu despatx.

    De fet, el fenomen és ben conegut de tots. Als països mediterranis s'alternen els llargs periodes de sequera amb les pluges torrencials i inesperades. A mi també m'agrada que sigui així. Veure com plou. Encara que després haguem de tornar a transitar els deserts de terra i llençols secs.

  • bambaroleta!!!![Ofensiu]
    lienu | 30-05-2008

    ei!!! que estas per aqui???? que et pots possar al mesenger??, ei que dolenta eh??? jajaajja pero mot bo si senyoreta!!!!

  • Guapa!![Ofensiu]
    almenarenca | 30-05-2008

    Només volia jugar amb qui ho llegeixi. Es pot interpretar com un desitgi... Si un és una mica malpensat o marranet, doncs ja pots deduir què pensarà.... Ja saps per què i per qui ho dic.
    Només és pluja que cau a la terra resseca i la fa feliç.
    Una abraçada.

  • guau.........[Ofensiu]
    lienu | 30-05-2008 | Valoració: 10

    hosti neus.... no se per on agafar-lo aquest relat ajajajjaaja pero que chulo, jo se d'algu que es posara!!! jajajajajajajaja, de veritat que d'aquest en parlem eh?? perque me quedat que no se que pensar jijiji cohinades no eh?? molts petonets i un alte cop, t'aig d dir que no paris de alegrar la meua vista.... muaks

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de almenarenca

almenarenca

28 Relats

112 Comentaris

37209 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Una vida no es pot resumir ni en cinc ni en deu línies.
És difícil descriure el so del plor del naixement, la satisfacció de la primera passa o la decepció d'una caiguda.
Com parlaria de l'orgull d'acabar la carrera, dels nervis al començar una feina?
No us puc narrar les abraçades, els petons, les carícies.
Amb quines paraules us explicaria els moments feliços ni els instants tristos?
Tot això ha format la meva vida, m'han fet tal com sóc ara.
Jo sóc la meva vida, el meu millor resum.
Aquests relats són una petita part d'ella, una petita part de mi.