D'un forat fosc...

Un relat de: llunydetot

Un forat fosc, negre i tenebrós és devant meu, sembla no parar de mirar-me i em fa sentir coibida. Els esforços fan que es dilati i s'encongeixi mentre alguna gota de sang cau sobre meu de tant en tant. Però no és el que més m'importa; l'espera és molt llarga.
De cop veig com surt. És ella, la meva germana, més gran que jo, inmensa; desgarra les parets que l'ajuden a alliberar-se del buit fosc on es va formar.
Per fi surt, li veig el cap, i ho fa coberta de sang i d'un líquit extrany. Vull rebre-la, tocar-la, acariciar-la…però a part de la pudor tan intensa que desprenem totes dues, l'esforç que acabem de patir és tan gran que només tenim forces per a quedar-nos allà on hem caigut i procurar descansar.
Però… què és això? De cop una ràfega d'aigua freda ens cau damunt, deixant-nos completamente xopes i un remolí es forma sobre nostre i se'ns empassa, mentre ens anem descomposant a mida que desapareixem ràpidament per un forat. Un forat que és fosc, negre i tenebrós…

- M'hi he deixat el cul aquest cop… - comenta entre gemec i gemec - no ho entenc… últimament cago més que menjo!

Comentaris

  • Pura poesia...[Ofensiu]
    Eduardcg | 26-09-2008

    poesia anal?, croporelats?...

    no sabria com qualificar-ho, m'has deixat sense paraules.

    Interessant i atrevit.

    Molta merda!!!!

    PD: Tots els meus "acodits", provenen de la meua ment malaltisa.

l´Autor

Foto de perfil de llunydetot

llunydetot

9 Relats

4 Comentaris

8151 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
ara no publico ja que m'estic endinsant en una novel·la que espero acabar algun dia i poder-la publicar. Quan sàpiga el títol el posaré.

... nadie nace siendo un demonio ...


llunydetot@hotmail.com

www.fotolog.com/llibresbons