Doble assassinat (Secrets)

Un relat de: NiNeL

M'ho va haver de dir unes setmanes més tard, quan la fal·làcia era ja massa evident. Els canvis haurien de ser manifests, ja havia passat massa temps, però no era així. Jo feia dies que li demanava com era que tot seguia igual, però ella afirmava estar tan impressionada com jo. Fins que un dia va haver de contar-m'ho tot. Tot havia estat una mentida, la més cruel superxeria per a un pare. Durant tot aquell temps només ho havia sabut ella, la resta pensàvem que estava embarassada i pensàvem joiosos en bressols, en noms i en colors per a les parets. Mentrestant, ella anava covant la seva bòfia, que guardava gelosament dins l'ànima. El dia que va confessar un sol espaterrant entrava per la finestra de la nostra habitació, i tots dos jèiem al llit. Jo vaig acaronar-li la panxa. Ella se mostrà nirviosa, i deixà anar una llàgrima. Sense més ajornament, va dir-me que no estava embarassada, que tot havia estat una nyepa que havia ordit arran de la por a perdre'm que va covar en sebre que jo me veia amb una altra dona. Pensà que un infant me faria tornar a ella, i va inventar un embaràs. I la veritat és que va encertar: jo havia deixat de veure'm amb la meva amant i havia tornat a estar més per ella, creient que seria pare aviat. Però en aquells instants una ràbia inigualable va apoderar-se de les meves accions, i les meves mans enfolliren fora del meu control i estrenyeren el seu coll fins a deixar-la sense vida. En haver acabat vaig veure el que acabava de fer i vaig ser presa d'una immensa pena. És per això que he vengut avui aquí, pare, per cercar aixopluc, perquè me'n penedesc profundament i perquè vull redimir el meu pecat, i perquè sé que vós podreu ajudar-me sense violar el secret de confessió.

Comentaris

  • sorprenent relat...!!!![Ofensiu]
    atram | 09-07-2007

    que no deixa indiferent ningú: per la dimensió del despropòsit ardit entre dues persones, per l'engany de traició d'un amor, per la fal·làcia d'un embaràs...

    La crueltat i el cinisme que flota entre els dos personatges posa els pels de punta.

    Realment un secret de confessió alliberaria l'anima d'aquest infeliç desgraciat? és que la mort que acaba executant físicament no existia igualment en la vida d'aquesta parella? és que la desesperació que mostra ella per no perdre el seu amor fingint un embaràs no és una mostra d'amor?

    Per sort tot és ficció, una realitat tant absurdament infeliç no la desitgem a ningú !!!

    Aix, NiNeL... fés-ne un guió i veuràs... diuen que la realitat masses vegades supera la ficció...

    un petonàs d'embarassada ficció.



l´Autor

Foto de perfil de NiNeL

NiNeL

72 Relats

190 Comentaris

96221 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Si voleu contactar amb jo, escriviu-me a
tocatdelala (arrova) gmail.com

Vos recoman els relats de salroig.