Del sexe i l'assassinat

Un relat de: Ginger

Ben mirat, el sexe i l'assassinat tenen aspectes que s'assemblen força.

I és que si ho pensem bé, tant en el sexe com en l'assassinat -impune, naturalment- el que costa de debò és la primera vegada: de ben segur hom està confús, nerviós, expectant... Però... passa la proba.

Quan succeïx la segona vegada, hom està aterrit de por: es recorda el que va passar el primer cop; allò que va tenir de bo o d'excitant i sobrevé la inseguretat, un temor brutal al fracàs... Però... sobreviu.

En la tercera vegada, no obstant, hom ha pres consciència que ha obert un camí -un "dejà vu"-, i sap també que ha superat el període iniciàtic amb èxit: d'ara endavant tot plegat serà més o menys el mateix... Ara ja no té per què tenir por dels límits i en pot gaudir.

Comentaris

  • et segueixo llegint[Ofensiu]
    joandemataro | 21-05-2010 | Valoració: 9

    gràcies a tu pel teu contacte, ja nairé visitant poca poc els teus blogs i els teus escrits...
    et convido a llegir un poema meu:
    Pell de seda
    fins ben aviat
    una abraçada encaixada
    joan

  • Semblança[Ofensiu]
    Unaquimera | 25-05-2009

    Noia, m'has convençut plenament: has exposat amb rotunditat les raons que justifiquen la semblança... gairebé com si parlessis des de l'experiència pròpia en tots dos aspectes de la qüestió, jajaja!

    T'envio una abraçada sense massa límits,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Ginger

Ginger

45 Relats

78 Comentaris

61181 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Quan era petita m’agradava dibuixar, tenia molta imaginació i es veu que ho feia força bé. Però per cicumstàncies a l'escola de monges ho vaig avorrir i no hi he tornat. També se’m donava bé l’escriptura, però algunes de les meves mestres també a l'escola de monges no ho entenien així, i fins i tot una vegada en una redacció en que vaig fer servir un personatge que no els va agradar em van posar un ‘zero patatero’ sense aturar-se a observar el contingut ni el perquè de tot plegat. També hi vaig perdre l’interès en l’escriptura i en la lectura durant força anys.

M’he hagut de fer gran i donar-me més d'una trompada per a tornar-hi. Ara escric per per deixar anar els meus fantasmes, però sobre tot per posar en ordre les meves idees i establir-me una opinió que no em resulti massa contradictòria mirant de fer-ho amb sentit de l'humor i ironia (de vegades amb un punt d'acidesa) sense el quals crec que les persones estem perdudes.

El meu bloc d'escriptura és:
http://rosadecyan.blogspot.com.es/ (Ironies, paradoxes i altres subtileses)

També m'interessa la fotografia a la qual dedico diversos blocs: http://imatgesiemocions.blogspot.com/
http://fragmentsde-i-realitat.blogspot.com.es/
http://fragmentsde-i-realitat.blogspot.com.es/



Qui estigui interessat/da en contactar amb mi ho pot fer amb tota tranquil.litat a:

rosadecyan@yahoo.es
rosa.decyan@gmail.com

Gràcies per llegir-me.