Debilitat

Un relat de: Marteta
Ansiant una espurna es perd per un bosc desert d'emocions. El color verd impregna la seva raó de ser fins a sentir-se un component més d'aquella abrupta formació de vida pura.

Recorda que abans necessitava sentir-se acompanyada, recolsada per elements que es trobaven fora de la seva persona. Dependència absurda cap a uns llavis carnosos replets de passió momentània.

Ara veu una flor créixer a la primavera de vida que es forma en el seu interior. Quant mal fa l'home. L'home és un llop per a l'home, ja ho deia Hobbes. Sempre és bonic observar un paisatge però l'ego sempre la gira cap a altres percepcions més plaentera si als béns del cos ens referim.

Ansiant una espurna surt del bosc per perdre's, de nou, en la seva vida.

Comentaris

  • Llibertat de bri de natura[Ofensiu]
    Bonhomia | 23-04-2015 | Valoració: 10

    LLIBERTAT DE BRI DE NATURA

    Merci per comentar-me, Marteta. Has captat perfectament el simbolisme de la poesia que m'has comentat, i m'he posat content. Sempre s'equivoquen! XD!

    I caram, encara no t'han comentat el teu text de 'Debilitat'? Bé, doncs jo seré el primer.

    No és plaentera, és plaent. Però ho he hagut de buscar al diccionari castellà-català! XD!

    Jo trobo que el que expliques comença per la sensació de llibertat que es transforma en anhel. L'erotisme mai dóna llibertat, però és clar que per com estem fets es pot trobar molt a faltar. La imaginació no té límit... . I la imaginació de nosaltres, els homes, és força difícil d'aguantar, ho sé. Hobbes no anava gens desorientat, però el paper de les dones en la història... bé, ja ho saps.

    També em sembla, el relat, forçá taoïsta en alguns sentits. I Tornar a la llibertat... si... sempre caiem i ens tornem a aixecar.

    Escrius fenomenalment.


    Sergi :)

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166097 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.