Córrer-rerróC

Un relat de: Magda Garcia
S’aixecà a les sis per aprofitar la fresca de primera hora del matí. Es vestí amb samarreta de tirants, pantalons curts i calçat esportiu. Sortí de casa mentalitzat. Avui faria el circuit sencer! Es trobà be, física i mentalment. Lluí un somriure pletòric.

Un cop al circuit començà, poc a poc, amb bones sensacions, a un ritme adient per la seva forma física. Quan ja havia transcorregut un quart d’hora se sentí orgullós d’ell mateix. Arribà a una recta molt llarga que li permeté fixar la vista ben lluny. Veié algú que sorgí al capdavall del circuit envers ell però encara trigarien uns minuts a creuar-se.

Seguí amb aquella cadència. Mirà el rellotge i constatà que ja portava vint minuts. Estava recuperant la forma després de tants dies confinat i el seu estat d’ànim millorà per moments. Tornà a alçar la mirada vers l’horitzó i el sorprengué que el corredor en sentit contrari era tan lluny com des de feia una estona.

Com podia ser això? Si ja s’haurien d’haver creuat! I continuaven distants com al principi! I és que mai abans coincidí, en una sessió d’entrenament, amb un atleta de retrorunning, exactament al seu mateix ritme. Idèntic. Però anant enrere.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

490 Comentaris

38795 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.