Cada Cop

Un relat de: Lecram

No recordo on, quan i com ens vàrem conèixer; però el que si se, es que mai m'enpenediré d'haver-te conegut.

T'escric, per que s'hem fa molt complicat dir-te a la cara tot el que sento i penso sobre tu, doncs....

Cada cop que et vec, les paraules s'entrebanquen i sembla que es retinguin sense poder sortir lliurement.

Cada cop que penso en tu, vec aquell dolç somriure que regales a cada mirada o rialla.

Cada cop que ens mirem sense dir res, sembla que no hi hagi res a dir; però ja diuen que el silenci parla més fort que les paraules.

Cada cop que....

Cada cop....

Cada...

Hi ha molts cops en els que he sentit por; por d'expressar el que sentia envers una persona. Però avui, faig el cor fort i t'ho dic a tu i en veu ben alt: M'AGRADES.

Ostres, no saps lo complicat que pot arribar a ser dir aquesta paraula per mi, una persona amb una timidesa enorme, i que com deia una mica més amunt, fins aquest moment poques vegades havia sortit del meu....

Estic content d'haver-t'ho dit, i d'haver-te conegut un bon dia, d'ara fa un quant temps i en un lloc que ara no recordo.

Fins ben aviat.
El teu bon amic.
Lecram


Comentaris

  • Genial![Ofensiu]
    olgalvi | 09-03-2017 | Valoració: 10

    M'ha agradat moltíssim, per aquí em passat tots. Quan no te atreveixes a dir el que sents i sembla que el cor s'et sortirà del pit. M'has fet recordar...

  • .............[Ofensiu]
    Estrellademar | 03-07-2007

    Se que aquests relat n'ava per ella, et va costar però finalment ho vas fer encara que no surtis com esperaves.

  • uooooooo[Ofensiu]
    silvia_peratallada | 08-02-2006

    t'acabo de descobrir!!!
    i m'ha agradat!
    Valoro molt el pas que fan les persones quan els costa dir quelcom difícil, sigui pel motiu que sigui... segur que et vas quedar ben descansat, i segur que, aquest bon amic, o bona amiga, t'ho agrairà...de tot cor...
    salut i paraula!!!
    Sílvia

  • M'agrades[Ofensiu]
    jacobè | 25-12-2005

    Enhorabona per haver trencat l'obstacle de la timidesa per expressar la preciosa veritat d'un "m'agrades".
    Moltes parelles no van saber que s'estimaven perquè no s'ho van dir mai.
    Un "t'estimo" és una arma de cotó.

  • felicitats![Ofensiu]
    Annaa | 20-05-2005 | Valoració: 10

    ei Lecram!
    Vaig veure que m'havies comentat un dels meus relats, i la curiositat va fer que arribes fins a tu per veure què tal els teus escrits. Doncs bé, et felicito! m'ha agradat molt, amb poques paraules mostres el que tantes vegades sentim els humans.
    Bé, t'animo a seguir escrivint!
    vaig a llegir els altres relats a veure que tal! ;)
    molta llum!

  • Un relat impecable...[Ofensiu]
    Carme Cabús | 12-05-2005

    ...de factura. Escrius molt bé, i el tema és suggerent.

    Continua,sisplau. Ens calen bons escriptors joves que, com tu, estimin la llengua i les paraules.

    Em prenc la llibertat de corregir una frase:

    "no saps com pot arribar a ser de complicat per a mi dir aquesta paraula"

    Amb tota l'estimació.

  • Cada cop ...[Ofensiu]
    OhCapità | 12-05-2005 | Valoració: 9

    que recordo alguna situació semblant que he patit com la que ens relates, mmm, m'entren els dubtes altre cop, mmm, però, la tmidesa ha de ser vençuda. Hauriem d'aprendre a deslligar-nos d'aquestes cadenes, mmm, no pensar en fer el tòtil i dir el que es sent des de dins del cor, mmm, això no fa mal, mmm, el mal el fa la interpretació dels sentiments, mmm, m'ha agradat com ho exposes, mmm, et felicito per dir-li a la persona que li agrades, mmm,

    Ah per cert, m'agrada la teva foto de la bio ...

  • Perquè vegis que la gent es llegeix els missatges del fòrum[Ofensiu]
    EmmaThessaM | 12-05-2005 | Valoració: 6

    Instruccions del fòrum deixades per un tal Lecram:

    1- Llegir-te
    2- Llegir-te un relat no comentat
    3- Comentar-te

    Fets els dos primers passos, només em falta el tercer. En primer lloc, dir-te que comentar-te és una mica difícil perquè el relat és molt curt però que, amb tot, ho intentaré: no siguis gaire crític amb la meva crítica! ;-)

    En primer lloc, jo de tu revisaria la gramàtica i l'ortografia del text abans d'enviar-lo a la web. Des de la primera frase, el lector es troba amb errors greus (suposo que més que res tipogràfics) que li fan mal als ulls i l'impedeixen llegir el text amb comoditat alhora que parlen molt malament de tu: trenquen la possible màgia del relat i, alhora, li diuen el lector que, si tu no has volgut perdre el temps corregint les faltes, per què ha de perdre ell el temps llegint-te?

    Una segona qüestió a destacar és l'estructura del relat. Per ser-te sincera, t'he de dir que m'ha agradat més la introducció que el relat en si. La introducció desperta interès. El relat, en canvi, es perd per les branques de la història omplint-la de banalitats i el fil de la història s'intenta allargar tant que s'acaba trencant. Des del meu punt de vista, el relat hauria quedat millor si s'hagués acabat just en el mateix punt que la introducció, és a dir, en el "M'AGRADES".

    La idea és plana (un noi tímid que es declara) i, enlloc de mostrar-la, la dius. Seria millor afegir-hi anècdotes que demostrin que el noi és tímid sense haver-ho de dir directament i, paral·lelament, utilitzar més adjectius i verbs d'acció que donessin color i vida al teu text, que fessin que la gent tingués ganes de continuar llegint, que enganxessin el lector a la pantalla amb el seu magnetisme i l'impedissin de desenganxar-se'n fins a l'última línia. Si no ho fas, al lector li passa com m'ha passat a mi: llegeix el text en diagonal, pensa que és una idea repetida quaranta-mil vegades i tanca la pantalla sense comentar-te ni disculpar-se per la seva falta d'educació.

    És difícil trobar una idea nova que ningú hagi utilitzat abans (més que res perquè, l'escriptura, ja té uns quants milers d'anys) i, en conseqüència, es fa inevitable acabant escrivint sobre tòpics. Això no significa, però, que no puguis treure la pols d'aquest argument i presentar-lo de tal manera que a la gent li sembli una història acabada de sortir del forn.

    No deixis mai d'escriure si vols ser escriptor, perquè fent i desfent n'aprèn l'aprenent i ningú no neix ensenyat, però que això no et porti a creure que els lectors tenen l'obligació de llegir-te pel simple fet que tu hagis decidit "perdre" el temps (que no és el cas ;-))escrivint: si vols que et llegeixin, els has de seduir amb les teves paraules i picar-los l'ullet des del text; enamora'ls i seran teus per sempre més.

    EmmaThessaM

Valoració mitja: 8.8

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

54979 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.com



R en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")