9 de setembre de 2017

Un relat de: Lecram
Bon dia cosineta,

(missatge especial, per a un dia especial)

Si bé es cert, que quan ens veiem parlem poc, no hauria de ser aquest el motiu per el qual avui no pugui, encara que si així (per escrit) dir-te algunes paraules en aquest dia tan assenyalat i tan especial per a tu, par a vosaltres.

Voldria en primer lloc, desitjar-te/vis que aquest dia (9/9/2017) sigui un dia per recordar. En el sentit etimològic del verb: que passi una vegada i una altra pel vostre cor i els dels que avui us acompanyen.

També voldria que pugueu contagiar amb el vostre amor a aqueles que us aneu trobant en aquest camí que esteu a punt d’iniciar...Un amor que no entén ni de talles, ni de mesures; doncs la mesura de l’amor, es estimar sense mesura.

I estimar, es simplement donar el valor que es mereix cada cosa, cada persona.

Voldria desitjar-vos moltes coses, i potser no acabaríem mai. Es per això que per anar acabant voldria desitjar-vos de tot cor: MOLTÍSSIMES FELICITATS! Que el camí que esteu a punt de començar, sigui un camí ple de joia, alegria, felicitat i us porti un munt més de coses boniques.

Des d’aquesta punta de món (Guayaquil, Equador) us envio la meva més gran i sentida abraçada.

El teu cosí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

55079 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.comR en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")