El repte d'un somni.

Un relat de: Lecram
Si algú m’hagués dit fa cinc anys, que seria on soc ara, probablement l’hauria titllat de boig. Però, com bé va dir un dia, un bon amic meu: “No has de renunciar als teus somnis, has de lluitar per fer-los realitat.” I això, és el que tinc aquí davant: un somni fet realitat. Un somni, que va començar ara fa just cinc anys.

Algú ens pot dir que cinc anys son pocs, i és cert. Però també ús diré que han estat cinc anys ben aprofitats. Cinc anys de: coneixença, de descobertes, de sortides, de cançons, i d’excursions. De vetllades sota la lluna, gimcanes, projectes, rialles, plors, campaments, dinàmiques, jocs, consells i records.

Sobretot, molts i molts records de tots els infants, joves i caps, dels que han passat i dels que encara hi son. De tots aquells, que amb vostre granet de sorra heu fet/ feu que un dia com avui sigui possible, i quedi gravat en el nostre cor, i en la història del nostre estimat agrupament.

Per tot això, moltes gràcies i esperem seguir celebrant més somnis com aquest.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

55079 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.comR en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")