El camí de Truc.

Un relat de: Lecram
Ja fa mig any que vas decidir emprendre aquest camí, el camí de Truc. Un camí únic, diferent a tots els que havies pogut conèixer abans. Però, ha arribat el moment de fer una pausa en la ruta, prendre un temps per tu i fer balanç de com esta anant fins ara el trajecte.

Ha estat un camí planer?, o m’he trobat amb algun obstacle, o dificultat que m’ha fet dubtar de la elecció que havia pres.

He seguit un ritme constant al llarg de la ruta?, o tinc la sensació d’haver pujat a una muntanya russa, on és van alternant moments ràpids amb moments més pausats.

M’he sentit sol? o per el contrari he gaudit i trobat uns companys de viatge amb els que s’ha m’ha fet més planer el sender.

Son uns bons companys de ruta? o hi ha alguns aspectes d'aquesta relació que fan minorar el ritme, aturar la marxa.

És el camí que havia somiat? o hi ha coses que no m’agraden?

Que hauria de canviar, millorar per què aquest fos, veritablement el camí dels teus somnis?

On m’agradaria que em dugués el camí que he pres? Quins reptes, expectatives, esperances em fan seguir endavant. Quines raons, pors, dificultats, perills, poden fer que tingui ganes d’abandonar la ruta.

És va fent tard i torna a ser hora de reprendre el camí, esperant que hagis pogut recuperar forces i veure més clar el teu horitzó; t’animo a posar en comú els teus pensaments, les teves reflexions amb la resta de companys de ruta i construir i dissenyar entre tots aquest camí, el camí de truc, el teu /nostre camí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

54714 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.com



R en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")