Buscant la inspiració [capítol segon]

Un relat de: Lecram

No sabia per on començar la meva cerca, si havia de fer cas a la cançó, havia de trobar una noia enmig del fum d'un antic bar de la ciutat; però aquest bar ja fa temps que va tancar. Al seu lloc ara hi havia un restaurant d'aquells de menjar ràpid, com se'n diu... no ho recordo carai; la memòria ja tornava a fer de les seves un altre cop.
Durant una llarga estona ,vaig estar rodant pels carrers de la ciutat, tot cercant alguna persona que em pogués aconsellar en aquesta recerca. [continuarà]

Comentaris

  • Marcelettt[Ofensiu]
    Estrellademar | 03-07-2007


    MARETAAAAAAAAAA.


    Si vols et puc ajudar en aquesta recerca.




    1Beset.

  • Mmm...[Ofensiu]
    laura lara martin | 26-01-2006

    Potser no caldrà una persona, alguna cosa física, per talde despertar la teua inspiració. De tota manera, ja siga en un bar, en un parc, llegint un llibre, passejant pel carrer, mirant com un nen li regala un somriure al seu avi..... siga com siga, espere que la trobes i continues tu, o el protagonista del teu relat, escrivint.

    Per cert, això que deies del bar..m'ha fet recordar un comentari de l'Ismael Serrano en un dels seus concerts, tot just abans de cantar 'cien días'..

    Un beset!

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

54894 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.com



R en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")