Buscant la inspiració [capítol primer]

Un relat de: Lecram

Ja fa massa temps que vaig perdre l'hàbit d'escriure. Les paraules, poc a poc, s'havien anat rovellant dins el meu cervell; els fulls, començaven a esgrogueir-se amb el pas dels anys; la tinta de la ploma, semblava haver-se congelat, desprès de tant temps inutilitzada.
Les idees, que abans fluïen clares al meu cap, ara apareixien fosques i difuminades al fons d'aquest.

No trobava el mot just per començar a escriure, estava cansat de fer versos sense sentit, les muses m'havien abandonat.

Aquesta situació, em feia recordar la lletra d'una vella cançó, d'un grup que un bon dia es va anomenar Sau.
La cançó portava per títol: "La cançó de la noia de l'altre canto del bar." Potser jo, hauria de fer com el protagonista de la cançó; sortir de nit a la recerca de la inspiració. [continuarà]

Comentaris

  • He llegit...[Ofensiu]
    kispar fidu | 12-05-2005

    el teu "comentari" al fòrum... i he pensat en fer un cop d'ull als teus relats... ja que, que jo recordi, mai t'havia llegit...! I com que estic d'acord amb tu en que els comentaris animen i ajuden a seguir endavant, doncs què millor que colaborar un xic en la causa! jejeje

    Un relat sobre la inspiració... o en aquest cas, més ben dit, sobre la manca d'inspiració... Si que és cert que hi ha èpoques que costa més escriure... que sembla que les paraules hagin fugit de tu i siguis incapaç d'expressar-te... I també és ben veritat, que a vegades una cançó et pot inspirar... La veritat és que molts dels meus "relats" neixen d'alguna frase o expressió que sento d'una cançó... una frase que et provoca un sentiment i et fa començar a imaginar i crear... (oi?)

    jejeje. Apa doncs... A trobar la inspiració!

    Gemm@

  • responc, responc[Ofensiu]
    Shu Hua | 12-05-2005

    ja sóc aquí, disposada a comentar-te i he començat pel final, aquest relat per capítols del qual, suposo, estàs esperant comentaris per tal de continuar-lo. No pateixis per això, no és que no agradis, és que som massa gent i tots tenim poc temps.
    Comento: aquest començament és bo, a més, a tots ens pot resultar familiar. Potser et recomanaria una repassada final a les expressions i als signes de puntuació. Pot donar molt de si i et prometo que te'l seguiré fil per randa.
    A mi, el tema de la inspiració, em recorda un anunci que van fer no fa gaire, que era un home que havia rebut una carta de la inspiració, on li deia que se n'anava i que l'anés a buscar. Es passeja per mig món buscant-la, torna a casa i escriu un llibre sobre el fet. Em sembla que anunciaven un cotxe.
    Vinga, una abraçada
    Glòria

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

54961 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.com



R en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")