ATURAR

Un relat de: Bofarull Llongueres
Jo, que voldria aturar tants moments de la meva vida per fer-los eterns dintre del meu cor. Però no puc, no. Què injusta és la vida, que ens ofereix en cada rialla la felicitat així com en cada tristesa el dolor, però el temps mai s’atura.

Quan podré escoltar el goteig que cada glaçó de sang esclata sobre el pit o sobre el cor? Quan podré albirar empatia dintre dels ulls orbs? Mai, segurament mai. Però jo tan sols vull aprendre a emfatitzar cada moment, a traduir cada sospir. A entonar aquelles paraules que es perderen en mirades o en somriures buits i retrobar tots els alés que es mesclaren en l’oblit.

Però l’ànima nodreix moltes roses espinoses i esquinça massa bris de folla realitat. Potser les hores del moment són ben recloses i mai podré recuperar mots que van morir abans de néixer, però espero inundar dels llavis a la vida un somriure capaç de congelar cada instant dins del meu cor encuirassat i fràgil.

Comentaris

  • sentiments compartits[Ofensiu]
    magalo | 23-09-2011

    Comparteixo els sentiments que expreses en aquest poema. M'ha agradat molt.
    Els teus versos em recorden uns que jo vaig escriure. També volien aturar, i en el meu cas amagatzemar vida.
    Et comvido, si et ve de gust a llegir:
    MAGATZEM DE VIDA
    et seguiré llegint
    una abraçada
    Marta

  • Trist i emotiu[Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 22-09-2011

    Un relat íntim, sincer que pica l'ullet al lector des de l'inici. El tema de la nostàlgia està molt ben portat, transmet unes reflexions que arriben directes al cor. Sentiments i emocions a flor de pell. M'ha agradat molt!
    Una abraçada,

    Mercè

l´Autor

Bofarull Llongueres

11 Relats

15 Comentaris

9212 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
M’encanta el so del bolígraf al ratllar el full i el contacte glaçat de la tinta sobre la seva pell immaculada. Em fascina l’olor de saviesa dels llibres i em fa feliç recordar que la imaginació i la inspiració són una part imprescindible de la meva vida.

Segurament per tot això m’agrada tant llegir i escriure.