Atenció, cavallers, la mà esquerra entra en acció...

Un relat de: marco3434

ATENCIO, CAVALLERS, LA MÀ ESQUERRA ENTRA EN ACCIÓ.

Estava buscant a Tiamat en la llista d'autors per llegir-ne algun relat quan la vaig veure, no m'ho podia creure, era una valoració del 2,08. Després de Tiamat que tenia una valoració de 9,10 punts venia Timis, amb una valoració de només 2,08. Aquí que com a poc et posen un set, i que els nous i deus es donen amb la mateixa facilitat que els boletaires de pa sucat amb oli com jo trobem a la tardor bolets no comestibles en els boscos del Solsonès, jo havia descobert un estrany 2,08.

Més tard vaig repassar la llista sencera d'autors i vaig veure un cinc, un sis, alguns sets, però cap més suspès. Com diria Obi-Joan-kenobi, o com carai es digui aquell paio, allò era una pertorbació en la força.

Tenia que esbrinar-ho, vaig agafar la pipa i el barret de Sherlock Holmes i m'hi vaig capbussar. En Timis i tenia quatre relats curts, tots datats en data de novembre 2005.

Em vaig decidir per l'Autobiografia, Gràcies a Deu Timis es un bon noi i fa relats curts, ¡Alabat sia el Senyor!. El relat en qüestió tenia tantes faltes d'ortografia i tantes inconsistències que només podia pensar que es tractava d'una provocació per aixecar una resposta. I ho havia aconseguit, i tant si ho havia fet, més de dos centes lectures i un pilot de comentaris i valoracions. Bé tothom vol cridar l'atenció, alguns ho fan amb el títol, altres amb la temàtica, ell ho feia amb el contingut.

Intrigat pel fet de les valoracions vaig començar a llegir els comentaris. El primer va ser el de Gaucha i ja vaig veure en seguida que els voldria llegir tots. Això si que no tenia preu, quin fart de riure, per favor, quina vis còmica que teniu.

Només per les reaccions que ha provocat jo li posaria a Timis un deu, el mateix deu que he posat i per la mateixa raó, la reacció que provoca amb el seu títol, el relat de Tiamat "També les dones ens fem palles". Però m'hi vaig resistir, qui era jo per espatllar aquell magnífic 2,08.

De bon rotllo us dic: Sou genials!

Això no us ho prengueu com una critica al nivell relataire que hi ha en aquesta web i que trobo molt bo, sinó sols un comentari sobre un fet particular.

I si us plau no em castigueu amb un 1.

Nota: Per cert, si aneu a veure en Timis no us perdeu les seves endevinalles, jo les vaig encertar quasi totes.......



Comentaris

  • M'has fet caure[Ofensiu]
    Ligeia | 07-09-2006

    i ara mateix vaig a llegir al tal Timis. He rigut força, dius veritats com a temples.

l´Autor

marco3434

35 Relats

41 Comentaris

39624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
Aqui ve la meva petita descripció que podeu llegir, o que podeu ignorar, abans de continuar viatge.

Si heu decidit seguir i heu arribat ací la meva enhorabona. Se us concedeixen 10 punts. Per bescanviarlos podeu consultar la taula que Ron Weasley te penjada a la sala comú de Grifindor.

M'agrada llegir relats i encara més escriure'ls, notar com em cau al damunt la pluja fina, passejar per prats verds i molls, escalfar-me al sol, aspirar l'olor de les plantes remeieres, sentir la grandesa de les muntanyes, escoltar la remor del bosc, deleitar-me amb el so de la veu femenina i fer l'amor amb tendresa.

Si, crec que encara val la pena viure una miqueta més. La mort es un gran dó que ens han fet però la vida és un de més gran encara. Fruim una miqueta més d'aquest calze abans de deixar-ho tot enrere.

Vinga, valents i apa lins.

menfis3434@hotmail.com