aquest espai que ja no omples

Un relat de: geraldine
Segurament l’espera passarà i el desig també.

Segurament ja no será més i jo em quedaré amb sed del teu cos, i de la teva veu i de la teva ment i del teu somriure i de les teves caricies…. I quedaré buida de tot alló que no has tingut temps de donar-me abans de marxar.

Em quedo en silenci esperant el buit de tú, en silenci al costat d’aquest espai que ja no omples.

(La teva pell em devora el desig de tú… voldria veure’t cada dia estirat al meu costat, somrient, movent el ditets sobre el meu cos cada cop que sona una cançó, acariciant-me els cabells, sentint els bategs del teu cor, el teu cor dolç al meu sofà.)

Aquest espai que ara ja es teu.

Comentaris

  • Emoció de mar de fons[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 05-03-2013 | Valoració: 10

    Els sentiments que descrius tan meravellosament em recorden les ones que vaig veure aquest diumenge, caminant de Premià a Badalona: potents, llargues, escumoses, remoroses i saladíssimes. M'hi vaig acostar i les vaig tocar amb la punta dels dits. La sensació de pell de gallina és idèntica després de llegir el teu relat. Emocions de frase llarga, deixada anar, sincera, autèntica. Una forta abraçada.

    Aleix

  • Espai i silenci[Ofensiu]
    Tanganika | 05-03-2013

    Pèrdues i guanys. És el títol d'un bon llibre (no és cap novel·la) i és cert. Sumem i restem. Inspirem i expirem. Dormim i ens despertem.

    Hi ha una persona un temps i després no i no perquè s'hagi mort físicament. Però tira per aquí, Els mals d'amor. L'enyor dels moment i l'enyor dels moments que havíem imaginat, també.

    Res perdura, però. Queda el que volem que quedi, que hem triat i que ens ajuda a continuar. Hi ha hagut dolor i plors, però hi van haver somriures i carícies.

    i deixem-nos estar d'hòsties i siguem forts i seguim. D'aquí res trobem aquella persona que des de dins 'cridem' i que ens sent (segurament també ha 'cridat') i a gaudir-ho, que s'ha de jugar i ser feliç, com un bon amic un cop va dir-me.

    TGNK (ei, no et fa gràcia prendre part als reptes del fòrum? Una gran família t'hi espera...amb gent de tota mena...i moltes paraules i inspiració,segur...bé, i ja callo).

l´Autor

Foto de perfil de geraldine

geraldine

47 Relats

114 Comentaris

58121 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
30 anys acabats de sortir del forn...
encara a relatsencatala!
la meva vida resumida dins aquest espai virtual, es fantàstic!
No penjo ni una tercera part del que escric, però repassant un per un dels meus escrits, me n'adono que son per ordre del primer a l'últim el resum d'aquests últims anys.
Gràcies per estar aquí els que hi sigueu...
Segueixo escrivint, amb una mica menys de temps perquè la meva vida ara te una altre ocupació casi el 100 per 100 del dia, la meva filla.
El meu oxigen, la meva raó de viure!
Seguim a relats en català!