Amor & ¿?

Un relat de: Menorca

-"Però vols fer el favor de centrar-te?"
El meu pobre subconscient va cridant com un boig i només sent el seu propi ressò dintre del meu cap. No és que estigui buit (encara que a estones ho sembli), sinó que està pendent d'altres coses. De la companyia, sobre tot. Se suposa que haig d'estudiar; demà tinc examen i és important. I els de la setmana que ve també, tant o més. Han d'anar bé tots, perquè me'n vull anar de viatge quan tingui vacances (amb ell), i sinó m'ho trec tot bé i a la primera, els pares no em deixaran...
-"Ja tornes a desvariar, tia!"
Quin pesat, el subconscient. Aquesta vegada, però, tots dos tenim raó. Però clar, a veure qui és el guapo que estudia i es concentra tenint al costat aquell amb qui vols compartir tantes coses (viatges... experiències noves... el futur sencer?) i amb la música a tot volum -el que deixen tenir a la biblioteca sense molestar- ressonant dintre del cap. Val a dir que sempre es millor la música que sentir la gent xiuxiuejar, entrar i sortir o petonejar-se (si, ara també és petonegen a les biblioteques).
Ja em direu que distreu més... El problema és que el Cris Juanico em va cantant a cau d'orella "...somiaré que t'estim..." i clar, jo he de seguir pensant amb les lleis que em demanaran demà, no?? Qüestió: que quan aquest gran cantant de la meva illa deixa d'omplir-me el cap amb fantasies oníriques, sento la veu i el ritme d'un altre músic que, aquest cop en anglès, em recorda que "don't worry, be happy!"
-"Idò, serà hora d'estudiar!!"
-"Així m'agrada, que et centris i t'apliquis una mica"
-"Cansat!!"

Comentaris

  • Uix......[Ofensiu]
    AINOA | 23-11-2005 | Valoració: 9

    Uix l'amor que en es de complicat, pero aixo no justifica el que deixis els estudis.
    El amor si es de debó sempre el tindras i en cambi els estudis van passant i després costa més reprendrels de nou.

  • i és que l'amor.... és l'amor![Ofensiu]
    Pandita | 22-10-2005 | Valoració: 9

    Uolaaa Glorieta!!!
    Quanta raó que tens! I és que l'amor.... és ben boig! Vols que et doni un consell? Potser no sóc la persona més indicada, però jo deixaria passar el temps, a partir de petites coses, petites estones junts, petits detallets, petites mirades, petites carícies, les coses acaben sortint bé. No et mengis el coco, i estudia... sinó després te'n penediràs.
    I ara deixa'm dir-te que no ets la única k li passa això.... imagina't k stiguessis de 8 a 2 cada dia al seu costat.... no seria més difícil?? Serà k no hi ha hagut cops que jo he estat més per altres coses a classe que no pas per la fotogrametria o les lleis o el k sigui... Ja parlarem... i "be happy"! Que tot anirà bé!
    I creu-me! és un bon partit!! jejejeje :)
    Ah! i el relat m'ha agradat! i m'hi he sentit identificada jejeje!!!
    Que vagi mooool bé per Menorca!! i Porta'm una ensaimada buaaa pliiiiisssss!!!!!
    Aida

  • Sorpresa!!![Ofensiu]
    kispar fidu | 20-10-2005

    jejeje! Eis! bones!!!
    [un dilluns intentant estudiar per l'examen de cadastre de l'endemà, eh!!!! bé, per ser clars i concrets: Aquest dilluns! ;) ].

    Si, la veritat és que és difícil concentrar-se i intentar estar pendent dels estudis quan al cap sols hi tens un pensament rondant tot el dia amunt i avall!!! i és que és tan complicat... aix...

    Amor & ¿? i que més? doncs... diria que quan només hi tens una persona al cap, no hi ha espai per a res més... oi? O almenys te'n treu molt!!! Sembla impossible poder concentrar-te en alguna cosa més... aix...

    Bé noieta, ens veiem pels passadissos de la uni some day! (perquè jo ja fins dilluns no hi baixo!!! ;) ). ["Ara" ja saps per qui tinc jo el cap ocupat constantment, no???]. jejeje, de fet ja ho sabies! ;)

    Apali! que vagi bé!!! (intenta tudiar, eh!!! ;))
    Ciao!

    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de Menorca

Menorca

29 Relats

61 Comentaris

34592 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
He nascut a Menorca i hi havia viscut sempre, fins que vaig haver de sortir de la meva illa (gairebé tot el meu món) per estudiar a la universitat.
Algunes coses que podeu saber de mi... M'agrada la natura i el camp, els animals... m'agrada la lectura -tot i la manca de temps que suposa la feina-... m'agrada el bon temps i les platges de Menorca... m'agrada la bona música, el teatre... m'agrada el bàsquet (i el Menorca Bàsquet)... m'agrada compartir el meu temps amb els infants... també m'agrada passar estones amb els amics -d'aquells dels bons que es compten amb una mà i que tenc sort de tenir-. I el poc temps lliure que em queda o quan realment ho necessito, escric.

És tot. Espero que us agradi el que trobeu al meu raconet de lletres.