Amor & ciment

Un relat de: Menorca

Avui he pensat en tu. Ha estat un record fugaç, ràpid, però t'he tingut present durant la resta del dia. A la vorera de davant de casa fan obres i hi passo tots els matins per anar a classe. Avui no ha estat diferent. Bé, al començar més tard, els obrers ja hi eren. Al passar, un flaire conegut ha fet volar el meu pensament cap a tu. L'olor de la pols del ciment m'ha recordat aquells dies que hem venies a buscar acabat de sortir de la feina. Només de pensar-ho se'm queda cara d'idiota (no cal mirar-se al mirall per saber-ho, això) i se'm fa un nus a l'estómac. Seré ase! Que hi farem! Per un moment, t'he sentit de nou a prop, olorant el mateix aroma de feina, de construcció de sempre i notant entre els meus dits les teves mans calloses i maltractades pel treball dur i la climatologia adversa de l'hivern. Me'n agradava el tacte (m'ha agradat sempre) i encara ara se'm fa present algunes nits, en que el meu cor s'entesta en recordar-me que les coses són diferents a com eren, que ara es troba sol i seny enyorança del que hem viscut plegats. Per alguns eren més bons temps, els passats. En aquest aspecte, el meu si. A lo millor la meva pell torna a sentir la carícia d'unes manes alienes ben aviat. El futur és el misteri més gran de tots i, mentre així sigui, se'n dirà futur. De nou al present, aixeco el cap i desconnecto l'MP3, per comprovar si el mestre de cases de l'obra de davant de casa s'ha assabentat de que he de passar. Per sort, m'ha vist i m'ha deixat pas de seguida, aliè a tot el que ha passat pel meu cap durant els segons de l'espera. Per sort, també, no s'ha despistat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Menorca

Menorca

29 Relats

61 Comentaris

34652 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
He nascut a Menorca i hi havia viscut sempre, fins que vaig haver de sortir de la meva illa (gairebé tot el meu món) per estudiar a la universitat.
Algunes coses que podeu saber de mi... M'agrada la natura i el camp, els animals... m'agrada la lectura -tot i la manca de temps que suposa la feina-... m'agrada el bon temps i les platges de Menorca... m'agrada la bona música, el teatre... m'agrada el bàsquet (i el Menorca Bàsquet)... m'agrada compartir el meu temps amb els infants... també m'agrada passar estones amb els amics -d'aquells dels bons que es compten amb una mà i que tenc sort de tenir-. I el poc temps lliure que em queda o quan realment ho necessito, escric.

És tot. Espero que us agradi el que trobeu al meu raconet de lletres.