Aliè

Un relat de: NEULA

Em veig surant absurdament per l'espai immens. Tot és estrany i borrós. Vaig surant, perduda. Si pogués acostar-me més a algun d'aquests punts de llum. D'alguna manera sé que són presències amigues. Alguna cosa em diu que hi ha una estranya empatia entre nosaltres. Sí. Les estrelles són les meves amigues.

He d'escoltar les estrelles. Elles tenen la resposta. Però no puc sentir-la. El seu llenguatge es una música muda per a mi.

Després la foscor. La meva consciència s'esvaneix. Caic, crec, en un son profund. Sé que quan desperti ja no seré jo. Si més no, tal com era. Però de fet ja fa estona que no recordo com era.

I finalment per un instant entenc les estrelles que em diuen que ara naixeré a la terra. És com un llamp trencant la foscor de la meva ment, deixant-ho tot clar per apagar-se tot seguit. I ara, tranquil·la, m'entrego a la foscor prèvia al misteri.



Comentaris

  • felicitats[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • No està...[Ofensiu]
    AVERROIS | 26-02-2006 | Valoració: 10

    ...gens malament la teva metàfora de la vida. M'agradat, portser sí que venim dels estels. Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de NEULA

NEULA

30 Relats

94 Comentaris

47898 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
M'agrada escriure, el teatre, la ràdio,la poesia. Vaig fer servir Relats en Català per penjar els meus primers relats i encara recordo la il.lusió que em van fer els primers comentaris. També hi he passat bones estones llegint. Ara no estic tant per aquí , tinc més coses al blog de l'associació Lletrícola de Mataró, blog: planetalletra.org